Avoimet työpaikat

Pizzakokki

Hakuaika päättyy 25.8.2019

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Osa-aikatyö, n. 90h / 3 vko
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme kokkia italialaistyyppisen pizzan valmistukseen Vantaan Tikkurilaan. Ravintolassa panostetaan aitoon italialaistyyppisen pizzan valmistukseen, taikinan teosta - paistamiseen, aidossa pizza uunissa. Ravintolassa tarjoillaan myös lounas buffetia ja à la cartea.

Asiakasyrityksemme on pitkään ravintola-alalla toiminut ja tunnettu siitä, että ravintoloissaan ruoat valmistetaan aina parhaista raaka-aineista. 

Ketä haetaan

Reippaan ja positiivisen asenteen lisäksi odotamme sinulla olevan kokemusta pizzan teosta ”italialaisittain”. Sinulla on myös aitoa halua tuottaa asiakkaille makuelämyksiä. Odotamme sinulla olevan alan työkokemusta, sekä huumorin pilkettä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen. Työsuhde solmitaan alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tavoitteena työllistyminen asiakasyritykseen.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • työkokemusta pizzan valmistuksesta
  • yhteistyökykyä ja positiivisuutta kiireenkin keskellä
  • itsenäistä työskentelyotetta
  • innokkuutta ja joustavuutta 
  • hygieniapassia ja salmonellatodistusta
  • ymmärrettävää suomenkielen taitoa

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Jos koet olevasi etsimämme pizzakokki, niin tee hakemus ja ole meihin yhteydessä. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja työkokemuksestasi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14-15.

Tee hakemus