Avoimet työpaikat

Valmentaja

Hakuaika päättyy 31.5.2022

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Määräaikainen
Työaika:
Osa-aikatyö
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme Cimson Koulutuspalveluille valmentajaa Helsinkiin ja Uudenmaan alueelle.

Cimson Koulutuspalvelut on valtakunnallinen kuntoutuksen ja työelämään suuntavien valmennusten palveluntuottaja. Lisätiedot: https://cimsonkoulutus.fi/

Ketä haetaan

Valmentajan roolina on nuorten ohjaaminen ratkaisukeskeisesti ja tuloksellisesti Kelan Nuottivalmennuksessa. Työ voi myös sisältää eläkevakuutusyhtiöiden ammatillisen kuntoutuksen valmentajan työtä ja TE-hallinnolle toteutettavaa valmennustyötä. 

Arvostamme työkokemusta urasuunnittelun ja ammatillisen kuntoutuksen ohjaustehtävistä. Arvostamme aikaansaavaa ja vastuullista työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Koulutusvaatimuksemme on soveltuva korkeakoulututkinto.  Valmentaja työskentelee koko Uudenmaan alueella, joten työssä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on osa-aikainen ja alkuun määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka. Työ jatkuu mahdollisesti tästä eteenpäin ja 31.12.2023 saakka.

Edellytykset

Edellytämme hakijoilta löytyvän jonkin seuraavista koulutuksista:

  • toimintaterapeutti (AMK)
  • sairaanhoitaja (AMK)
  • terveydenhoitaja (AMK)
  • sosionomi (AMK)
  • kuntoutuksen ohjaaja (AMK)
  • yhteisöpedagogi (AMK)
  • kasvatustieteen maisteri (ei varhaiskasvatus)
  • tai sosiaalityöntekijä

Edellytämme lisäksi vähintään 2 vuoden työkokemusta opetus-, ohjaus-, valmennus-, neuvonta-, hoito- tai kuntoutustehtävissä nuorten ja aikuisten parissa. Työkokemus voi olla kertynyt opetustoimen, työvoimahallinnon, sosiaali-ja terveydenhuollon tai kuntoutuksen toimialoilla. Työkokemuksen tulee olla viimeisen 6 vuoden ajalta valmistumisen jälkeen. Eduiksi luetaan hyvä verkostotyökokemus.

Näin haet tehtävää

Pyydämme jättämään hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.5.2022. Haastatteluja voidaan käydä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voi kysyä koordinaattori Jaana Hirvenlahti p. 050 5161 840, jaana.hirvenlahti@cimson.fi tai kuntoutuspäällikkö Teija Varho p. 050 4763400, teija.varho@cimson.fi.

Tee hakemus