Avoimet työpaikat

Keittiöpäällikkö, lounas- ja à la carte ravintola

Hakuaika päättyy 19.9.2021

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Hei sinä keittiön pyörittämisestä nauttiva! Sykkiikö sydämesi maukkaita makuelämyksiä kohtaan?

Jos vastasit kyllä - saatat olla etsimämme keittiöpäällikkö!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista keittiöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen, tyylikkääseen ja rentoon lounas-, à la carte- ja seurusteluravintolaan Vantaan Tikkurilaan.

Asiakkaamme on Vantaalainen ravintola-alan konserni, joka on toiminut ravintola-alalla jo lähes 30 vuoden ajan ja tarjoten aina yhtä ajanmukaisia ja huikeita ravintolaelämyksiä.

Vantaan Tikkurilan ravintola on tyyliltään rento seurusteluravintola, joka tuo iloa arkeen ja juhlaan ja aina niin maukkaan ruoan sekä juoman että fiiliksenkin avulla. Voisimme kuvailla ravintolan olevan ainutlaatuinen kombo suussa sulavia ruokia, laadukkaita viinejä ja unohtamatta mojovia cocktaileja ja aah - sitä ihanaa fiilistä!

Ketä haetaan

Keittiöpäällikkönä on työsi sekä mielenkiintoista että innostavaa. Pääset loihtimaan vaihtuvat ja maittavat lounaat sekä vastaamaan isompienkin seurueiden tarjouspyyntöihin. À la carte lisäksi tulet tutustumaan myös aitoon italialaistyylisen pizzan saloihin. Sinulla on tietysti mahdollisuus toteuttaa ideoitasi ja kehittää ruokalistaa aina kausivaihteluiden mukaisesti.

Odotamme, että sinulla on kokemusta keittiön pyörittämisestä ja ihmisten johtamisesta. Sinulla on aitoa ja vahvaa tahtoa tuottaa asiakkaille maukkaita makuelämyksiä ja ymmärrät houkuttelevan ruoan esillepanon tärkeyden. Sinulla on positiivinen asenne sekä huumorin pilkettä ja omalla ammattitaidollasi ja innostuneella asenteellasi opastat keittiön tiimiä huipulle asti – ja omaa keittiötä saat johtaa!

Ymmärrät myös ruokaravintolan taloudellisen puolen sekä henkilöstövastuun työvuorolistasuunnitteluineen.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että koet intohimoa ruokaa kohtaan, olet mukava työkaveri ja sinulla on halua myös alalla kehittyä ja olet idearikas.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen suhteen lisäksi mielenkiintoisen että monipuolisen työn huipputiimissä sekä vakaavaraisen työnantajan, joka tarjoaa henkilöstölle merkityksellisen työn ja mukavan työyhteisön. Tulet olemaan tärkeässä roolissa vajaa kymmenen henkilön keittiötiimissä ja sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuus työssäsi entisestään kehittyä. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme.

Edellytykset

Jotta menestyisit keittiössäsi, sinulla tulisi olla

  • työkokemusta ravintolakeittiön vastuista
  • yhteistyökykyä ja positiivisuutta kiireenkin keskellä
  • itsenäistä työskentelyotetta
  • innokkuutta ja joustavuutta 

 

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi ravintolan keittiössä. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, jossa sinulla on mahdollisuus kertoa tarkemmin itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään.

Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus