Avoimet työpaikat

Uravalmentaja

Hakuaika päättyy 14.8.2020

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Määräaikainen
Työaika:
Kokoaikainen/osa-aikainen
Sijainti:
Lahti
Työsuhde:
Määräaikainen

Työn kuvaus

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen, kuuden alueellisen toimiston kautta toimiva koulutusalan yritys, joka on erikoistunut urasuunnittelun, yrittäjyyden ja ammatillisen kuntoutuksen alueisiin. Haemme nyt Hämeen alueelle Uravalmentajaa. Työ oalkaa elo- syyskuun aikana.  

Ketä haetaan

Uravalmentajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden valmentaminen työnhakuun, urasuunnitteluun ja ammatinvalintaan liittyvissä asioissa. Yksittäinen valmennus kestää viikosta neljään viikkoon. Uravalmentaja ohjaa yleensä noin 15 opiskelijan ryhmää, toimien itsenäisesti mutta samalla osana tiimiä. Uravalmentajan tehtäviin kuuluu myös yksilö ura- ja työhönvalmennus.Työpiste on Lahden toimistollamme mutta valmennukset ovat koko Hämeen alueella ja työ vaatii ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta tarvittaessa.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kykyä itsenäiseen vastuulliseen työhön mutta myös yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Pedagoginen kokemus ja osaaminen ovat edellytyksenä työn onnistumisen kannalta. Henkilön on käytettävä tehokkaasti yrityksemme tietojärjestelmiä sekä osattava organisoida omaa ja toisten työtä. Edellytyksenä on vähintään 1-2 vuoden työkokemus TE-hallinnon valmennuspalveluista tai muista työllistymistä edistävistä palveluista. Tehtävään vaaditaan korkeakoulututkinto (ensisijaisesti kasvatus-, sosiaali- tai terveysalan –koulutus, esimerkiksi sosionomi) Muutkin korkeakoulututkinnot otetaan huomioon.Ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus edellytetään.

Näin haet tehtävää

Työtehtävään liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: anne.suonpaa (at) cimson.fi . Emme vastaa puhelimitse tiedusteluihin. Jätä hakemuksesi CV:n kera viimeistään 14.8.2020 mennessä.

 

Tee hakemus