Avoimet työpaikat

Raskaan kaluston asentaja

Hakuaika päättyy 30.6.2019

Toimiala:
Kuljetus, liikenne, logistiikka ja varastointi
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Forssa

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme raskaan kaluston asentajaa Forssaan.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla n. 40 vuotta toiminut raskaan kaluston huolto- ja korjauspalveluiden perheyritys, joka vahvasti toiminnassaan huomioi myös ympäristövaikutukset. 

Työtehtävät pitävät sisällään mm. vaihteisto-, jarru-, ja moottorin huoltoja sekä vianetsintää.

Ketä haetaan

Odotamme sinulla olevan vahvaa osaamista raskaan kaluston huoltopalveluista. Sinulla on oikeanlainen asenne työntekoon. Olet tarkka siitä mitä teet ja hoidat työsi kunnialla loppuun asti. Olet myös valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Kilpailukykyisen palkan lisäksi mahtavan työporukan, pitkään autohuoltoalalla toimineessa yrityksessä. Tulet työllistymään kauttamme suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • autoalan koulutusta, esimerkiksi ajoneuvoasentajan tai kone- ja metallialan koulutus ja sinulla on kertynyt osaamista raskaan kaluston huoltotöistä tai vaihtoehtoisesti muulla tavalla alaan pätevöitynyttä ja vankkaa työkokemusta

Näin haet tehtävää

Kiinnostuitko? Tee hakemus ja kerro meille alan työkokemuksestasi. Täytähän hakemuksesi huolellisesti ja muistathan mainita työkokemuksesi lisäksi myös suorittamasi pätevyydet sekä lupakortit. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876 ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus