Avoimet työpaikat

Keittiöpäällikkö, trendikkääseen ja moderniin ravintolaan

Hakuaika päättyy 11.12.2019

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Espoo

Työn kuvaus

Hei sinä intohimoisesti ruokaa rakastava huippukokki!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ideoita pursuavaa keittiöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen moderniin ravintolaan Espooseen. 

Olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään, jos koet intohimoa hyvää ruokaa kohtaan ja haluat luoda asiakkaille upeita makuelämyksiä. Ravintolan keittiöpäällikkönä on työsi mielenkiintoista että innostavaa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus toteuttaa ideoitasi ja kehittää ruokalistaa kausivaihteluiden mukaan.

Ketä haetaan

Odotamme, että olet ravintola- ja keittiöalan ammattilainen ja olet innokas ja rohkea ideoiden kehittäjä. Sinulla on kokemusta keittiön pyörittämisestä ja ihmisten johtamisesta. Omalla ammattitaidollasi ja innostuneella asenteellasi opastat ja johdat keittiön kuuden hengen tiimiä huipulle asti. Sinulla on positiivinen asenne sekä huumorin pilkettä ja haluat ottaa vastuuta sekä olet henkilönä joustava. 

Odotamme luonnollisesti, että sinulla on ymmärrystä ruokaravintolan taloudellisesta puolesta. Vastuullasi ovat myös ravintolakonseptin catering tilaukset.

 

Mitä saat?

Saat loistavan tilaisuuden ja innostavan sekä mielenkiintoisen työn huipputiimissä modernissa ja trendikkäässä ravintolassa. Työsuhde on kokoaikainen sekä vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Asiakasyrityksemme on vakaavarainen ravintola-alanyritys. Yritys on keskittynyt useampaan modernin ravintolapalveluiden lisäksi myös catering palveluihin. 

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme huippukokki? Jos tunnistat itsesi ja haluat liittyä mukaan hyvää ruokaa ja viinejä rakastavaan tiimiin, niin tee hakemus. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus