Avoimet työpaikat

Asfalttityöntekijä, levittäjän kuljettaja

Hakuaika päättyy 22.4.2019

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Järvenpää

Työn kuvaus

Kohta on asfaltoinnille kysyntää ja työporukkaan tarvitaan pikaisesti pätevää vahvistusta. Asiakasyrityksemme etsii ammattitaitoista asfaltinlevittäjän kuljettajaa (Bitteli BB 632).

Asiakasyrityksemme palveluihin kuuluvat niin isojen kuin pienten alojen asfaltoinnit ja asfalttikorjaukset. Palvelutarjontaa myös puhtaan maan vastaanotossa.

Ketä haetaan

Työhön ja työporukkaan sopii henkilö, joka osaa hoitaa työt myönteisellä otteella. Odotamme sinulla olevan itsenäistä työotetta ja sinulla on jonkinlaista kokemusta asfalttilevittäjän työstä.

Asiakasyrityksessämme arvostetaan työntekijöiden vapaa – aikaa, joten työt pyritään hoitamaan 8 – 16 välillä. Työkohteet sijaitsevat Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudun tuntumassa.

Mitä saat?

Pääset mukaan osaavaan perheyritykseen, jolla on vankkaa asfaltointikokemusta jo vuodesta 1980. Sinulla on mahdollisuus toimia yrityksessä myös muissa töissä maanrakennuspuolella, puhtaan maan vastaanotossa. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Työssä tarvitaan   

  • C-ajokorttia      
  • työturvallisuus-, tieturva- ja tulityökorttia
  • ymmärrettävää suomenkielen taitoa

Näin haet tehtävää

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Haethan tehtävään pikaisesti, sillä käsitellemme hakemuksia jo hakuaikana. Muistahan mainita hakemuksessasi työkokemuksesi ja suosittamasi lupakortit. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876 ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus