Avoimet työpaikat

Toimistotyöntekijä, kiinteistönvälitysalalle

Hakuaika päättyy 24.4.2019

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Osa / kokoaika
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme toimistotyöntekijää kiinteistönvälitysalalla toimivalle asiakasyrityksellemme. Asiakasyrityksemme on pitkään kiinteistövälitysalalla toiminut, joka tunnetaan odotuksia ylittävästä palvelustaan ja tinkimättömästä laadustaan.

Ketä haetaan

Tulet toimimaan monipuolisissa kiinteistönvälitysalan toimistotehtävissä.

Henkilönä olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinussa korostuu asiakaspalveluhenkisyys. Olet luonteeltasi joustava ja työtehtäviisi sitoutuva.

Voit olla myös nuori ja opiskelujesi loppuvaiheessa ja koet kiinnostusta kiinteistönvälitysalaa kohtaan. Työtehtäviisi sinut perehdytetään ja tulet oppimaan työn mukana.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen. Työaikasi on sopimuksen mukaan joko osa- tai kokoaikatyö. Työpisteesi sijaitsee pääsääntöisesti Itä - Vuosaaressa, Aurinkolahdessa.  

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan  

  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • tulet toimeen englannin kielellä ja ruotsin kielen osaamisesta on sinulle eduksesi
  • MS Office osaamista

Eduksesi on KIVI – järjestelmän tuntemus.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme iloinen ja energinen toimistotyöntekijämme? Jos tunnistat itsesi, tee hakemus pikaisesti. Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi kiinteistövälitysalalta sekä siitä, että miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään? Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puhelimitse 040 5749876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tee hakemus