Avoimet työpaikat

Kylmälaiteasentaja

Hakuaika päättyy 22.9.2019

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkään toiminut kylmälaitealalla ja heidät tunnetaan niin ammattitaidostaan kuin luotettavuudestaan sekä hyvän työilmapiirin flowsta. Nyt tarvitaan nopeasti tiimin vahvistusta parista huipputyypistä!

Ketä haetaan

Oletko se juuri sinä?

Saatat olla etsimämme tyyppi, jos sinulla on suoritettuna sähköalan koulutus ja sinulla on jo kertynyt jonkin verran työkokemusta. Kylmälaiteasentajan työstä n. 70% on sähkötyötä. Sähköalan osaamisen lisäksi toivomme sinulle olevan hallussa palotekniikkapuoli. Olet ehdottomasti huippu, jos olet toiminut hissiteknikkona?

Kylmäasentajan työssä on hallittava kylmä-, sähkö-, automaatio- ja putkistotekniikkaa. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen ja tulet näin kehityttämän ja kasvamaan yrityksen mukana. Tämä toki edellyttää sinulta, että koet aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja haluat kehittyä työn mukana alan ammattilaiseksi.

Sen lisäksi, että olet hyvä tyyppi oikealla työnteon asenteella odotamme sinulta vastuullista, joustavaa ja itsenäistä työotetta.  

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja palkkaus katsotaan aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan:

  • sähköalan ammattitutkintoa
  • suoritettuna sähköturvallisuus- ja työturvallisuuskortit
  • sähköalan työkokemusta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • B-ajokorttia
  • hyvää suomenkielen taitoa  

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Jätä meille hakemus ja kerro itsestäsi, työkokemuksestasi ja siitä miksi juuri sinä olisit oikea tyyppi tähän tehtävään? Muistathan mainita hakemuksessasi suorittamasi pätevyydet ja lupakortit. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 5749876 ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus