Avoimet työpaikat

Tekninen Asiakasvastaava

Hakuaika päättyy 28.8.2022

Toimiala:
Muu tekniikan ala
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
arkisin toimistoaika
Sijainti:
Janakkala

Työn kuvaus

Haemme nyt rekrytointiyhteistyössä TEKNISTÄ ASIAKASVASTAAVAA Kanta-Hämeeseen.

Tulet olemaan osa yrityksen ydintiimiä ja kykenet hoitamaan perehdytyksen jälkeen projektienhallintaa sekä auttamaan asiakkaita löytämään teknisiä ratkaisuja.

Elektro-Arola Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut hälytys- ja viestintätekniikan laitteiden ja järjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Pääasiallinen asiakaskunta muodostuu eri viranomaisorganisaatioista ja suurteollisuudesta

Elektro-Arola Oy tarjoaa Sinulle mielenkiintoisen työn taloudellisesti vakavaraisen, perheomisteisen yrityksen palveluksessa. Tarjolla on itsenäinen rooli osana mutkatonta tiimiorganisaatiota ja hyvät kehitys- sekä vaikutusmahdollisuudet päivittäiseen tekemiseen.

Edellytykset

Etsimme tehtävään tiimityön hallitsevaa, ihmisten kanssa hyvin toimeentulevaa henkilöä. Taustasi voi olla elektroniikan, sähkön tai tietoliikenteen alueilta. Olet jo toiminut projektien parissa ja ymmärrät projektidokumentaatiot sekä laskutuskäsittelyä. Hyvät kommunikaatiokyvyt ja sosiaaliset taidot auttavat sinua asiakasrajapinnassa toimimiseen kuin myös sisäisen työskentelyn kannalta. Hyvä luetun englannin osaaminen on edellytys teknisten materiaalien ymmärtämisessä.

Kattavan perehdytyksen jälkeen toimintamalli on itsenäiseen työskentelyyn keskittyvä, joka kuitenkin tekee töitä tiimien kanssa asiakasta auttaen. Työkaluinasi on Microsoft Office 365-ympäristö sekä Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmä.

Tarjolla olevassa roolissa pääset kehittämään omaa työnkuvaasija jatkossa mahdollisuuksia erikoistua osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työajan ja vapaa-ajan sovittamiseen on hyvät mahdollisuudet ja työsi on merkityksellistä yhteiskunnan kokonaisturvallisuuden kannalta.

Näin haet tehtävää

Jos kiinnostuksesi heräsi ja työ” sinivilkkumaailmassa” mukavassa työyhteisössä houkuttaisi, hae tehtävää nyt. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, toki lomat hieman viivästyttävät yhteydenottoamme. Parhaiten haku käy sivujemme kautta, viimeistään kuitenkin 14.8.2022 mennessä. 

Mikäli joku asia jäi askarruttamaan, niin lisätietoja antaa Cimson Henkilöstöpalveluiden konsultti Markku Soppi, 0400 270 943 tai markku.soppi@cimson.fi.

Tee hakemus