Avoimet työpaikat

Kiinteistönhoitaja

Hakuaika päättyy 18.11.2018

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Porvoo

Työn kuvaus

Haemme kiinteistönhoitajaa Porvooseen.

Kiinteistöhuollon työtehtävät ovat monipuolisia ja työnkuvaan kuuluu piha-alueiden hoitoa, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä kiinteistön tekniikan tarkkailua.

Ketä haetaan

Tässä tehtävässä tulet toimimaan liikekiinteistöjen ja hallien kiinteistönhoitajana. Kiinteistöhuollon työ on itsenäistä ja vastuullista palvelutyötä, jossa tarvitaan myös asiakaspalvelutaitoja. Oma-aloitteisuus, kohteiden tarkkailu ja ennakointikyky helpottavat työtäsi.

Odotamme sinun olevan mahdollisuuksiesi mukaan joustava työajoissasi, sillä työajat tulevat tarpeen vaatiessa hieman vaihtelevan.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Tulet työllistämän asiakasyritykseemme henkilöstövuokrauksen kautta.  

Edellytykset

Työssä tarvitaan

  • B – ajokorttia
  • työturvallisuuskorttia 
  • hyvää ja ymmärrettävää suomenkielen taitoa

Tulet liikkumaan kiinteistöissä, joten edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa. 

Näin haet tehtävää

Jos olet otteeltasi ahkera, vastuuntuntoinen ja työtäsi kunnioittava, niin tee hakemus. Täytä hakemuksesi huolellisesti ja mainitse suorittamasi lupakortit. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Tee hakemus