Avoimet työpaikat

Kokki, vuoropäällikkö

Hakuaika päättyy 24.2.2019

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haemme vankan ammattitaidon omaavaa huippukokkia vuoropäällikön tehtäviin ruoka- ja seurusteluravintolaan, Vantaan Tikkurilaan. Asiakasyrityksemme on pitkään ravintola-alalla toiminut ja tunnettu siitä, että ruoat valmistetaan aina parhaista raaka-aineista.

Ketä haetaan

Vuoropäällikkönä tulet toimimaan keittiöpäällikön oikeana kätenä. Odotamme sinulla olevan kokemusta keittiön vuoronjohtamisesta. Olet tarkka ja tunnollinen sekä johdat vuoroasi omalla esimerkilläsi. Ohjaaminen ja innostaminen on sinulle luontevaa sekä osaat delegoida asioita oikeille henkilöille oikeaan aikaan. Nautit kiireestä ja selviät ammattitaitoisesti vaativistakin tilanteista ja innostuneen asenteesi lisäksi sinulla on aito kiinnostus kokin työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen että monipuolisen työn huipputiimissä, sekä kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla vankan ammattitaidon lisäksi

  • kokemusta keittiön vuoronjohtamisesta
  • yhteistyökykyä ja positiivisuutta kiireenkin keskellä
  • itsenäistä työskentelyotetta
  • innokkuutta ja joustavuutta 
  • suomenkielen lisäksi englanninkielen osaamista

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme huipputyyppi? Jos sinulla on aitoa halua ja taitoa tuottaa asiakkaille makuelämyksiä ja ymmärrät houkuttelevan ruoan esillepanon tärkeyden, niin tee hakemus. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja työkokemuksestasi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan keittiömestarin löydyttyä. 

Tee hakemus