Avoimet työpaikat

LVI - asentaja

Hakuaika päättyy 24.1.2021

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haluatko sinä liittyä mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työporukkaan? Haemme asiakasyrityksellemme pätevää ja itsenäiseen työhön kykenevää LVI - asentajaa vakituiseen työsuhteeseen tammikuussa alkavalle työmaalle pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut vakaavarainen LVI-alan yritys. Yritys palvelee kattavasti LVI-urakoinnissa, huolto- ja korjaustoiminnan puolella. Yleisimmät kohteet ovat asunto-osakeyhtiöiden linjasaneeraukset ja toimitilamuutokset pääkaupunkiseudulla. 

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemus itsenäisestä työskentelystä LVI - alalta. Olet omatoiminen ja tarkka työsi jäljistä. Osaamisesi ja kokemuksesi lisäksi olet innokas oppimaan lisää ja olet persoonana kehitysmyönteinen.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen luotettavassa LVI - alan yrityksessä. Yrityksen, jossa aidosti välitetään työntekijöiden hyvinvoinnista, koulutus- ja oppimismyönteisen työyhteisön ja loistavan työtiimin. Tulet työllistämän asiakasyritykseemme henkilöstövuokrauksen kautta.  

 

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • LVI - alan työkokemusta ja näyttöä itsenäistä työskentelystä
  • suoritettuna LVI-alan koulutus  
  • B - ajokorttia
  • suomenkielen taitoa

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Liity mukaan osaavaan ja ammattitaitoiseen tiimiin! Tehtävä täytetään heti ammattitaitoisen asentajan löydyttyä. Tee hakemus huolellisesti ja kerro meille alan työkokemuksesi sekä mainitse suorittamasi lupakorttisi. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsulttimme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma - pe klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus