Avoimet työpaikat

Sähkö- ja automaatioasentaja, tuotantoteollisuus

Hakuaika päättyy 29.1.2023

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Mäntsälä

Työn kuvaus

Hei sinä osaava sähköasentaja ja teollisuuden automaatiosta kiinnostunut!

Oletko kiinnostunut työskentelemään sähkö- ja automaatioasennuksen parissa, nykyaikaisella ja automaatiosoidulla tehtaalla? Jos vastasit kyllä - sinun kannatta ehdottomasti tarttua tilaisuuteen. Tämän tyyppisiä avoimia tehtäviä on meillä nimittäin harvoin tarjolla.

Haemme tuotantoteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Ballille osaavaa sähkö- ja automaatioasentajaa.  

Ball Beverage Packaging kuuluu globaaliin konserniin, joka toimii tölkkituotannon parissa. Suomen tehdas sijaitsee pääkaupunkiseudun tuntumassa, Mäntsälässä. Ballin Mäntsälän tehdas työllistää noin 100 henkilöä ja työtä tehdään keskeytymättömässä kolmivuorotyössä.

Ball Corporation supplies innovative, sustainable packaging solutions for beverage, food and household products customers, as well as aerospace and other technologies and services primarily for the U.S. government. For more information, visit www.ball.com

Ketä haetaan

Olet etsimämme sähkö- ja automaatioasentaja, jos olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työhön kykenevä. Teollisuuden laitteiston sähköhuollot ja kytkennät ovat sinulle tuttuja, ja sinulla on taitoa toimia muuttuvissa tilanteissa ja kykenet ennakoimaan sekä ratkaisemaan ongelmia. 

Olisi mielenkiintoista, jos olet työskennellyt tuotantoteollisuudessa ja sinulla on ymmärrystä vian etsinnästä ja mahdollisesti myös logiikan ohjelmoinnista, taajuusmuuttajien parametroinnista ja tämän käyttöönotosta.

Vaihtoehtoisesti voit olla juuri alalle valmistunut ja sinulla jonkin verran ammatillista kokemusta tuotantoteollisuudesta ja koet, että teollisuuden sähkö- ja automaatioasennukset on juuri sinun tulevaisuuden työsi.  

Kaikkein tärkein asia mitä me sinulta odotamme, on kuitenkin se, että olet innostunut oppimaan ja kehittymään työssäsi. Tulet saamaan työhösi erinomaisen perehdytyksen ja koulutuksen sekä esihenkilösi ja koko tiimin vahvan tuen.

Haemme nyt kunnossapitotiimin vahvistukseksi kahta henkilöä / sähkö- ja automaatioasentajaa, päivävuoroon ja vuorotyöhön. Päivävuorossa tulet työskentelemään maanantaista - perjantaihin ja osana kunnossapitotiimiä. Vuorotyössä työskentelet keskeytymättömässä 3-vuorotyössä (4 työtä / 12 tuntia ja 6 vapaata) ja tulet omalla työvuorollasi vastaamaan sähkötöiden osalta tehtaan käynnissä pidosta. Molemmat työsuhteet ovat vakituiset.  

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden vaihtelevaan ja mielenkiintoiseen työhön tuotantoteollisuudessa. Sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuus entisestään kehittää omaa ammattitaitoasi ja pääset työskentelemän nykyaikaisella ja automaatiosoidulla tehtaalla ja saat myös ainulaatuisen mahdollisuuden tutustua koneisiin ja laitteisiin, joita ei juurikaan löydy muualla Suomessa.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme sinulle vakavaraisen sekä koulutus- ja kehitysmyönteisen työnantajan ja kilpailukykyisen palkkauksen työsuhde etuineen, kuten laajan sairaskuluvakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä, josta ei puutu huumoria ja lupaamme sinulle, että työpäiväsi eivät tule olemaan tylsiä. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme Ballille.

Jotta menestyisit työssäsi, sinulla tulisi olla 

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, automaatio- tai sähköala
  • piirustusten lukutaitoa
  • suomenkielen osaamisen lisäksi englanninkielen taitoa
  • suoritettuna työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortit

Huomiothan, että kulkeminen työpaikalle edellyttää omaa kulkuneuvoa.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme sähkö- ja automaatioasentajamme? Jos haluat siirtyä uusien haasteiden pariin ja liittyä mukaan Ballin menestystarinanaan, saatat olla etsimämme henkilö! Ole meihin yhteydessä ja kerro itsestäsi täyttämällä hakemuksen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Muistathan mainita, että oletko ensisijaisesti kiinnostunut päivä- tai vuorotyöstä. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus