Avoimet työpaikat

Kotihoivapalvelu, lähi- ja sairaanhoitaja

Hakuaika päättyy 30.1.2022

Toimiala:
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Hei sinä kotihoidosta kiinnostunut lähihoitaja ja sairaanhoitaja!

Haluatko sinä siirtyä mukaan kotihoitopalveluihin ja auttaa kodin arjessa heitä, joilla on terveydellinen rajoite suoriutua kodin askareista yksin?  

Haemme asiakkaallemme lähihoitajia ja sairaanhoitajia kotihoitopalveluihin Vantaan alueille, Tikkurilaan ja Martinlaaksoon.

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut hoivapalveluihin erikoistunut perheyritys, joka tarjoaa hoivapalveluita ihmisille, joilla on terveydellinen rajoite suoriutua kodin askareista omin voimin ja näin auttaa heitä viettämään turvallista ja toimivaa arkea. Asiakkaamme tarjoaa kotihoivapalveluiden lisäksi laadukkaita arjen apuvälineitä ja hygieniatuotteita ja kuuluu yksityisten sosiaalipalvelutuottajien rekisteriin.

Ketä haetaan

Lähihoitajan ja sairaanhoitajan työ kotihoitopalveluissa on edistävää ja ylläpitävää. Tavoitteena on aina varmistaa kaikille kodinhoitoa tarvitseville yksilöllinen ja hyvä elämä, joten odotamme sinulta sitoutumista työhösi.

Sinulla on myös ihmisiä kunnioittavaa ajattelutapa ja olet luonnollisesti asiakaspalveluhenkinen. Viihdyt erinomaisesti hoiva- alalla ja olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja suhtaudut innostuneesti työhösi.

Työ on 2 - vuorotyötä, aamu- ja iltavuoroja sekä myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi hyvin kilpailukykyisen palkkauksen ja vakavaraisen perheyrityksen. Haluttaessasi voit työskennellä tässä tehtävässä myös osa-aikaisesti ja sopimuksen mukaisesti.

Odotamme sinulla olevan

  • kotihoitopalveluihin soveltuvaa tutkintoa, lähihoitaja tai sairaanhoitaja
  • B - ajokorttia
  • suomenkielen taitoa

Toivomme sinulla olevan lääkkeenantolupa.

Näin haet tehtävää

Jos olet kotihoiva-alan työstä kiinnostunut, niin ole meihin yhteydessä. Kerro itsestäsi, työkokemuksestasi sekä alan koulutuksestasi sekä siitä, että miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö kotihoivapalveluihin? Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876 tai mona.sandstrom@cimson.fi. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus