Avoimet työpaikat

Asiakkuuspäällikkö, tulostus- ja dokumenttiratkaisut

Hakuaika päättyy 28.8.2022

Toimiala:
Kaupallinen ala (tukku- ja vähittäiskauppa)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vaasa

Työn kuvaus

Hei sinä aidosti asiakaspalvelusta nauttiva! Sykkiikö sydämesi myyntityölle?

Jos vastasit kyllä – sinun kannattaa ehdottomasti lukea tämä ilmoitus loppuun. Tämän tyyppisiä avoimia tehtäviä on meillä nimittäin harvoin tarjolla!

Haemme nyt Vaasaan ja asiakasyrityksellemme Movacolle asiakaspalveluhenkistä ja ruotsinkielen taitoista huipputyyppiä, Asiakkuuspäällikköä.  

Movaco on menestynyt Vaasalainen Canon Business Center jälleenmyyjä, joka on vuodesta 2007 tarjonnut asiakkailleen markkinoiden parhaita tulostuksen- ja dokumentinhallinnan ratkaisuja. Movaco palvelee sekä pieniä että suuria yrityksiä. Movacolla on erinomainen maine asiakkaiden keskuudessa ja asiakkaat arvostavat Movacoa luotettavana ja osaavana tulostuspalvelujen kumppanina, jonka palvelut toimivat kiitettävästi. www.movaco.fi

Ketä haetaan

Olet etsimämme huipputyyppi, jos erinomaisen myyntihenkisyyden lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tuloshakuinen. Koet myös vahvaa tahtoa palvella ja haluat intohimoisesti luoda uusia asiakassuhteita sekä ylläpitää ja kehittää olemassa olevia asiakkuuksia.

Odotamme, että olet luontainen organisoija, oma-aloitteinen ja ennen kaikkea viihdyt asiakkaiden ja myynnin parissa. Verkostoidut luontevasti eri sidosryhmien kanssa ja olet määrätietoinen, ja sinulla on aurinkoinen ja positiivinen asenne.

Asiakkuuspäällikkönä päätehtäväsi on olemassa olevien yritysasiakkuuksien systemaattinen kontaktointi sekä aktiivien uusasikashankinta. Edellytämme sinulta sujuvaa ruotsinkielen taitoa ja tulet ensisijaisesti työssäsi toimimaan asiakkuuspäällikkönä ruotsinkielisille asiakkaille.

Sinulla voi olla usean vuoden kokemus myyntityöstä tai vaihtoehtoisesti voit olla opintojesi loppuvaiheessa ja vasta urasi alussa. Tärkeintä on kuitenkin se, että sinulla on aitoa kiinnostusta myyntiä kohtaan ja halukkuutta myös itse kehittyä myyntityössä. Olet kiinnostunut asiakkaiden liiketoiminnasta ja haluat olla apuna ja entisestään kehittää heidän prosessejaan.

 

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen lisäksi monipuolisen ja erittäin mielenkiintoisen tehtävän. Tulet saamaan työhösi ja tuotteisiin kattavan perehdytyksen ja myös esihenkilösi ja tiimin vahvan tuen. Ja edellä mainittujen lisäksi mahtavan työyhteisön sekä vakaavaraisen ja luotettavan työnantajan. Sinulla on tässä tehtävässä ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää itseäsi yritysmyynnin parissa ja kasvaa sekä menestyä yrityksen mukana.

Työaikasi sijoittuu ma – pe välillä ja tehtävän palkkaus on hyvinkin kilpailukykyinen ja perustuu kiinteästä osasta ja provisiosta sekä autoedusta. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme Movacolle.

Jotta viihtyisit ja menestyisit työssäsi odotamme sinulla olevan halua ja innokkuutta toimin tiimin yhtenä ja tärkeänä linkkinä olemassa oleville yritysasiakkaille ja pidät uusasiakashankintaa mielekkäänä. 

Pidät itsestäsi myös hyvää huolta työelämän ulkopuolella ja omaat terveelliset elämäntavat ja sinulla on nuhteeton tausta. Tässä tehtävässä pärjäät hyvin suomen kielellä.

Näin haet tehtävää

Haluatko sinä olla osa Movacon menestystarinaa? Jos koet olevasi etsimämme huipputyyppi, joka aidosti nauttii asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, niin tee hakemus. Kerro meille mikä tekee juuri sinusta aina yhtä hymyilevän asiakaspalvelun ammattilaisen.

Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, jossa sinulla on mahdollisuus kertoa tarkemmin itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi  tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus