Avoimet työpaikat

Aloitteleva kiviasentaja (kesätyö)

Hakuaika päättyy 14.5.2021

Toimiala:
Rakentaminen
Sijainti:
Hämeenlinna

Työn kuvaus

Etsimme pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme aloittelevia kiviasentajia Hämeenlinnaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat pitkälle syksyyn. Tässä on mahdollisuus pitkään kausityösuhteeseen kilpailukykyisellä palkkauksella. 

Ketä haetaan

Sinulla saattaa jo olla aiempaa työkokemusta kiviasennuksista, mutta halusi kehittyä alan ammattilaiseksi on kova. Olet valmis sitoutumaan työhösi etkä pelkää oppia jatkuvasti uutta. Teet työsi huolella ja tulet toimeen ihmisten kanssa ja toimit sujuvasti osana ryhmää.

Edellytykset

Työ edellyttää fyysistä kuntoa ja reilua asennetta. Olet sanasi mittainen ja varustettu hyvällä huumorintajulla.

Työn tekemisen edellytys on työturvallisuuskortti ja tieturvakortit, mutta koulutamme tarvittaessa tehtävään.

Näin haet tehtävää

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja vakavarainen työnantaja. Meillä on turvallista työskennellä. Maksamme palkan ajoissa ja huolehdimme eduistasi. Olemme toimittaneet monipuolista työvoimaa rakennusalalle jo useamman vuoden ajan.  Osaamisestamme on hyötyä myös Sinulle!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meillä työskentelystä - ota yhteyttä Jukka-Pekkaan, puhelin 050 324 0035. Voit kysyä tehtävästä lisää ja kertoa itsestäsi. Välttämättä emme tarvitse edes kirjallista hakemustasi. Vain soitto riittää. Jos haluat kuitenkin hakea paikkaa perinteisesti, niin tee se oheisen painikkeen "Tee hakemus" avulla. 

Työllistyminen kauttamme on helppoa: Parhaimmillaan siihen riittää yksi puhelinsoitto, tapaaminen ja työsopimuksen allekirjoittaminen. 

Tee hakemus