Avoimet työpaikat

Taloushallinnon osaaja - kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 28.2.2021

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme taloushallinnon osaaja - kirjanpitäjää monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin tilitoimistoon Vantaan Tuupakkalaan.

Asiakasyrityksemme on palveleva tilitoimisto ja taloushallinnon moniosaaja. Tarjoavat suurille rakennusalan asiakkailleen henkilökohtaista ja asiantuntevaa neuvontaa ja monipuolisia taloushallinnon ratkaisuja, kuten ostoreskontra-, myyntireskontra-, ilmoitus-, kirjanpito-, palkkahallinto-, ja tilipäätöspalveluita.  

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, jolla on muutaman vuoden tilitoimistokokemusta. Pidät siitä, että työtehtäväsi koostuvat monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Työskentelet proaktiivisesti ja tuloksellisesti oli kyseessä taloushallinnon rutiini-, tai vaativampi taloushallinnon tehtävä. Olet joustava ja sinussa erityisesti korostuu tarkkuus ja asiakaspalveluhenkisyys.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pitävät sisällään taloushallinnon eri osa-alueita, kuten ostoreskontra-, myyntireskontra-, perintä-, asiakaspalvelutehtävistä, sekä juoksevista ilmoitus- ja kirjanpitotehtävistä.


Odotamme sinulta taloushallinnon alan koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta ja sitä, että viihdyt erityisesti monipuolisten tehtävien parissa. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on ongelmaratkaisutaitoja sekä intoa uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Positiivisen ja energisen asenteen lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on viron- ja venäjänkielen osaamista.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja suorittaa alan jatkokoulutuksia. Innovatiivisen työilmapiirin, mielenkiintoisia asiakkaita ja mukavat työkaverit sekä luotettavan työnantajan. Työsuhde on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Jotta menestyisit työssäsi, sinulla tulee olla

  •  soveltuvaa taloushallinnonalan koulutusta (vähintään merkonomi tutkinto)
  • useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja itsenäisestä työskentelystä
  • sähköisten taloushallinnon järjestelmien tuntemusta
  • excel osaamista
  • erityistä tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sujuvaa suomenkielen taitoa, hyvää viron- ja venäjänkielen osaamista  

Huomiothan, että kulkeminen Vantaan Tuuppakkalaan julkisilla kulkuvälineillä voi olla hieman haastavaa. Toivomme sinulle olevan B - ajokorttia ja omaa autoa käyttömahdollisuutta tai vaihtoehtoisesti asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle auton käyttömahdollisuuden.   

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme taloushallinnon moniosaaja ja haluatko entisestään alalla kehittyä? Kerro meille itsestäsi ja alan työkokemuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitäthän mukaan CV:si, sekä palkkatoiveesi. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus