Avoimet työpaikat

Kunnossapitoasentaja, tuotantoteollisuus

Hakuaika päättyy 6.12.2021

Toimiala:
Teollisuus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Mäntsälä

Työn kuvaus

Hei sinä mekaanisen kunnossapidon osaaja! Kiinnostavatko juuri sinua tuotantoteollisuuden koneiden ja laitteiden ennakkohuollot ja korjaukset nykyaikaisella ja automaatiosoidulla tehtaalla?

Jos vastasit kyllä - sinun kannatta ehdottomasti tarttua tilaisuuteen. Tämän tyyppisiä avoimia tehtäviä on meillä nimittäin harvoin tarjolla.

Haemme tuotantoteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Ballille ja päivävuoron kunnossapitotiimiin vahvistukseksi osaavaa kunnossapitoasentajaa.  

Ball Beverage Packaging kuuluu globaaliin konserniin, joka toimii tölkkituotannon parissa. Suomen tehdas sijaitsee pääkaupunkiseudun tuntumassa, Mäntsälässä. Ballin Mäntsälän tehdas työllistää noin 100 henkilöä ja työtä tehdään keskeytymättömässä kolmivuorotyössä.

Ball Corporation supplies innovative, sustainable packaging solutions for beverage, food and household products customers, as well as aerospace and other technologies and services primarily for the U.S. government. For more information, visit www.ball.com

Ketä haetaan

Olet etsimämme kunnossapitoasentaja, jos sinulla on vankkaa osaamista koneiden ja laitteiden ennakkohuolloista ja korjauksista. Sinulla voi mahdollisesti olla myös kokemusta tuotantoteollisuuden huoltojen suunnittelusta ja laitteiden sekä koneiden osien kartoituksesta.

Oletamme, että olet hitsaustaitoinen joko kaasu, MIG, TIG tai MMA ovat sinulle tuttua. Olet työssäsi käyttänyt sorvinta, jyrsintä, tasohiomakonetta tai kenties pylväsporaa? Sinulla on hydrauliikan tuntemusta sekä kykyä lukea konepiirustuksia ja eduksesi on PI-järjestelmien tuntemus.

Kaikkein tärkein asia mitä me sinulta odotamme on kuitenkin se, että olet innostunut oppimaan uutta kunnossapidon parissa. Sinulla on tässä tehtävässä ainulaatuinen mahdollisuus tutustua koneisiin ja laitteisiin, joita ei juurikaan löydy muualla Suomessa.

 

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden vaihtelevaan ja mielenkiintoiseen työhön tuotantoteollisuuden kunnossapidossa. Sinulla on työssäsi mahdollisuus entisestään kehittyä ja pääset työskentelemän nykyaikaisella ja automaatiosoidulla tehtaalla.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen sekä koulutus- ja kehitysmyönteisen työnantajan lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen työsuhde etuineen. Tulet saamaan työhösi loistavan perehdytyksen ja esihenkilösi sekä koko tiimin vahvan tuen. Tulet työskentelemään osana mahtavaa ja ammattitaitoista kunnossapitotiimiä, josta ei puutu huumoria ja lupaamme sinulle, että työpäiväsi eivät tule olemaan tylsiä.   

Työsuhteesi on vakituinen päivätyö ( 40 h/vko) joustavalla työajalla ja työaikasi sijoittuu pääsäänöisesti ma - pe välillä. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme Ballille.

Huomiothan, että kulkeminen työpaikalle edellyttää omaa kulkuneuvoa.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme vastuullinen ja työhösi sitoutuva kunnossapitäjämme? Jos haluat siirtyä uusien haasteiden pariin ja liittyä mukaan Ballin menestystarinanaan, saatat olla etsimämme henkilö! Ole meihin yhteydessä ja kerro itsestäsi täyttämällä hakemuksen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus