Avoimet työpaikat

Liikekiinteistöjen hoitaja

Hakuaika päättyy 27.9.2020

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme liikekiinteistöjen hoitajaa kiinteistöjen sisätiloihin. Työkohteet sijaitsevat joko Vantaalla tai pääkaupunkiseudun alueella.

Ketä haetaan

Liikekiinteistöhuollon työtehtävät ovat monipuolisia ja pitävät sisällään pientä korjausta sekä teknisten laitteiden valvontaa, kuten paloilmoitin-, ilmastointi-, ja varavoimalaitteet. Työ on itsenäistä ja vastuullista palvelutyötä. Oma-aloitteisuus, kohteiden tarkkailu ja ennakointikyky helpottavat työtäsi. Odotamme sinulla olevan kokemusta liikekiinteistöjen sisätilojen hoidosta sekä alaan liittyvää teknistä osaamista.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteeseen. Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. 

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla       

  • teknistä osaamista (laitteiden valvontaa)
  • B - ajokorttia
  • työturvallisuuskorttia 
  • hyvää ja ymmärrettävää suomenkielen taitoa

Tulet liikkumaan liikekiinteistöissä, joten edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa. 

Näin haet tehtävää

Jos olet otteeltasi ahkera, vastuuntuntoinen ja työtäsi kunnioittava, olet etsimämme henkilö. Täytä hakemuksesi huolellisesti ja kerro teknisestä osaamisestasi sekä mainitse suorittamasi lupakortit. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus