Avoimet työpaikat

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Hakuaika päättyy 19.5.2019

Toimiala:
Kuljetus, liikenne, logistiikka ja varastointi
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa. Asiakasyrityksemme toimii kappaletavara- ja elintarvikekuljetuksissa pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, joka on otteeltaan omatoiminen, ripeä ja työhön sitoutuva. Ymmärrät tämän työn asiakaspalvelun tärkeyden sekä luotettavuuden ja kohtaat jakelureitilläsi jokaisen asiakkaan yhtä esimerkillisesti. Odotamme sinulla olevan kokemusta yhdistelmäajoneuvon ajosta ja olet joustava työajoissasi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin ja päiväsaikaan.

Kokoaikaisten kuljettajien lisäksi asiakasyrityksemme tarvitsee myös osa – aikaisia yhdistelmäajoneuvon kuljettajia vaihteleviin työvuoroihin. Tämä työ sopii erinomaisesti sinulle, jos toivot joustavan osa – aikatyön esim. opiskelujen tai muun työn ohella.

Muistathan mainita hakemuksessasi, oletko kiinnostunut kokoaika tai osa – aika työstä.

Työsuhde solmitaan alkuun mahdollisesti henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinua olevan

  • asiakaspalveluhenkinen
  • CE-luokan ajokorttia
  • kokemusta yhdistelmäajoneuvon ajosta
  • pääkaupunkiseudun tuntemusta
  • nuhteetonta taustaa
  • hyvää ja ymmärrettävää suomen kielen taitoa

Huomioithan, että työtehtävät vaativat osaltaan hyvää fyysistä kuntoa.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme ripeä ja oma – aloitteinen kuljettajamme? Haluatko olla mukana osana kasvavaa yritystä? Jos tunnistat itsesi, tee hakemus pikaisesti ja kerro meille miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti ja mainitse suorittamasi lupakortit. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomiothan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Tee hakemus