Avoimet työpaikat

Rekrytointikonsultti

Hakuaika päättyy 22.8.2021

Toimiala:
Työelämän palvelut (turvallisuus, vuokraus, työllistäminen, messut, perintä)
Työn kesto:
Toistaiseksi
Työaika:
Normaali toimistotyöaika
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vahvistusta Helsingin toimistollemme. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Teemme myös paljon etätyötä. Olemme innovatiivinen toimija ja haluamme juuri Sinut mukaan kasvavaan tiimiimme.

Ketä haetaan

Vastuullasi on henkilöstöpalveluiden myyminen ja toteuttaminen Helsingin ja Uudenmaan alueella. Olet alan kokenut konkari ja tunnet paikalliset asiakkaat ja bisnekset. Hallitset myyntityön ja osaat hoitaa asiakassuhteita sekä hankkia uusia asiakkaita. Sinulla on myös rautainen kokemus työhakemusten käsittelystä ja henkilövalinnoista. Rekrytointipalvelut, henkilöstövuokraus ja myös suorahaku ovat osaamisalaasi.

Edellytykset

Sinulla on useiden vuosien kokemus työskentelystä henkilöstöpalveluiden parissa ja koulutuksesi tukee tehtävässä menestymistä.

Olemme rento työyhteisö ja meillä on rautainen tekemisen meininki. Palkkausjärjestelmämme on kannustava. 

Näin haet tehtävää

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on kasvava henkilöstöpalvelualan yritys. Kuulumme työelämän kehittämiseen erikoistuneeseen Cimson-yritysperheeseen, joka on toiminut tällä saralla jo yli 30 vuotta.

Tästä rekrytoinnista vastaa toimitusjohtajamme Mika Lallukka. Voit jättää hakemuksen hakemuslomakkeen kautta tai kysyä Mikalta lisää. Hän on tavattavissa lomen jälkeen (16.8. alkaen). Puhelin 050 5578110.

 

Tee hakemus