Avoimet työpaikat

Automekaanikko

Hakuaika päättyy 30.9.2020

Toimiala:
Muu tekniikan ala
Sijainti:
Pirkkala

Työn kuvaus

Automekaanikko Sun Huolto Oy:lle Pirkkalaan

Sun Huolto on Mikon ja Kallen perustama vankkaan ammattitaitoon pohjautuva uudenajan autohuolto. Meillä teitä palvelee henkilökohtaisesti Sun mekaanikko auton kaikissa asioissa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus merkkiliikkeiden eri osa-alueilta. Meiltä asiakas lähtee tyytyväisenä ja auto huollettuna.
www.sunhuolto.fi

Ketä haetaan

Haemme vankan kokemuksen omaavaa automekaanikkoa tai autosähkömekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Vankan työkokemuksen ja osaamisen lisäksi tehtävässä tarvitaan oikeanlaista asennetta ja motivaatiota tehdä asiat jämptisti, ja palvella asiakkaita suurella sydämellä.

Edellytykset

Tarjoamme valitulle henkilölle vakituisen työsuhteen ja sopimuksen mukaisen, osaamiseen ja aiempaan kokemukseen perustuvan palkan, sekä normaalit työsuhteen edut.
Lisäksi valitulla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa oman työnsä sisältöön ja työtehtäviin erikoistumisen kautta, ja lisätä näin joustavuutta omiin työtehtäviinsä. Tärkeintä on, että hommat tulee jämptisti tehtyä ja asiakas palveltua viimeisen päälle

Näin haet tehtävää

Hakuaikaa tehtävään on 30.9.2020 saakka. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa rekrytointikonsultti Jukka Räsänen, puh. 050 518 8580 ja Mikko Luukkonen, sähköposti mikko.luukkonen@sunhuolto.fi

Tee hakemus