Avoimet työpaikat

Valmentaja

Hakuaika päättyy 6.12.2021

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Alkuun määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka
Työaika:
Osa- tai kokoaikatyö sopimuksen mukaan
Sijainti:
Tampere

Työn kuvaus

Haemme Cimson Koulutuspalveluille valmentajaa Tampereelle ja Pirkanmaan alueelle.

Cimson Koulutuspalvelut on valtakunnallinen kuntoutuksen ja työelämään suuntavien valmennusten palveluntuottaja. Lisätiedot: https://cimsonkoulutus.fi/

Valmentajan roolina on nuorten ohjaaminen ratkaisukeskeisesti ja tuloksellisesti Kelan Nuottivalmennuksessa. Työ sisältää myös eläkevakuutusyhtiöiden ammatillisen kuntoutuksen valmentajan työtä ja TE-hallinnolle toteutettavaa valmennustyötä. 

Arvostamme työkokemusta urasuunnittelun ja ammatillisen kuntoutuksen ohjaustehtävistä. Arvostamme aikaansaavaa ja vastuullista työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Koulutusvaatimuksemme on soveltuva korkeakoulututkinto. Valmentaja työskentelee koko Pirkanmaan alueella, joten työssä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on kokoaikainen, aluksi määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka. Myös osa-aikatyö on mahdollinen.

Edellytykset

Edellytämme sinulta löytyvän jonkin seuraavista koulutuksista:

  • toimintaterapeutti (AMK)
  • sairaanhoitaja (AMK)
  • terveydenhoitaja (AMK)
  • sosionomi (AMK)
  • kuntoutuksen ohjaaja (AMK)
  • yhteisöpedagogi (AMK)
  • kasvatustieteen maisteri (ei varhaiskasvatus)
  • tai sosiaalityöntekijä

Edellytämme lisäksi vähintään 2 vuoden työkokemusta opetus-, ohjaus-, valmennus-, neuvonta-, hoito- tai kuntoutustehtävissä nuorten ja aikuisten parissa. Työkokemus voi olla kertynyt opetustoimen, työvoimahallinnon, sosiaali-ja terveydenhuollon tai kuntoutuksen toimialoilla. Työkokemuksen tulee olla viimeisen 6 vuoden ajalta valmistumisen jälkeen. Eduiksi luetaan hyvä verkostotyökokemus.

Näin haet tehtävää

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 6.12.2021. Haastatteluja voidaan käydä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voi kysyä koordinaattori Jaana Hirvenlahti p. 050 5161 840, jaana.hirvenlahti@cimson.fi tai kuntoutuspäällikkö Teija Varho p. 050 4763400, teija.varho@cimson.fi.

Tee hakemus