Avoimet työpaikat

Viherrakennustyöntekijä

Hakuaika päättyy 14.5.2021

Toimiala:
Rakentaminen
Sijainti:
Hämeenlinna

Työn kuvaus

Etsimme pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme ammattitaitoisia viherrakentajia Hämeenlinnaan. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat pitkälle syksyyn. Tässä on mahdollisuus pitkään kausityösuhteeseen kilpailukykyisellä palkkauksella. 

Tarjoamme sinulle työtä vakavaraisessa ja palkitussa asiakasyrityksessä, jossa varmasti viihdyt ja pystyt jatkuvasti kehittämään omaa osaamistasi.

Ketä haetaan

Työtehtäviisi kuuluvat viherrakentamisen monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät.

Sinulla on alan koulutus tai olet työn kautta oppinut viherrakentaj

Edellytykset

Suoriudut vastuullisista työtehtävistä itsenäisesti sekä omaat tarvittavat taidot alan vaativiinkin työtehtäviin.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, käytännön kokemusta, tarkkuutta, organisointikykyä ja asiakaslähtöisyyttä.

Näin haet tehtävää

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja vakavarainen työnantaja. Meillä on turvallista työskennellä. Maksamme palkan ajoissa ja huolehdimme eduistasi. Olemme toimittaneet monipuolista työvoimaa rakennusalalle jo useamman vuoden ajan.  Osaamisestamme on hyötyä myös Sinulle!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meillä työskentelystä - ota yhteyttä Jukka-Pekkaan, puhelin 050 324 0035. Voit kysyä tehtävästä lisää ja kertoa itsestäsi. Välttämättä emme tarvitse edes kirjallista hakemustasi. Vain soitto riittää. Jos haluat kuitenkin hakea paikkaa perinteisesti, niin tee se oheisen painikkeen "Tee hakemus" avulla. 

Työllistyminen kauttamme on helppoa: Parhaimmillaan siihen riittää yksi puhelinsoitto, tapaaminen ja työsopimuksen allekirjoittaminen. 

Tee hakemus