Avoimet työpaikat

Työkykyvalmennusten ja ammatillisten kuntoutuspalveluiden päällikkö

Hakuaika päättyy 15.8.2021

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Valittavan henkilön toimenkuvana on johtaa, kehittää ja markkinoida Cimson Koulutuspalvelut Oy:n työkykyvalmennuksen, ammatillisen kuntoutuksen ja Kelalle tarjottavien kuntoutuspalvelujen liiketoimintaa. Palveluiden hankkija-asiakkaina ovat vahinko- ja eläkevakuutusyhtiöt, Kela ja suuryritykset.

Cimson Koulutuspalvelut on valtakunnallinen kuntoutuksen ja työelämään suuntavien valmennusten palveluntuottaja. Lisätiedot: https://cimsonkoulutus.fi.

Ketä haetaan

Arvostamme itseohjautuvaa, tavoitteellista, myyntiorientoitunutta ja vastuullista työotetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ edellyttää matkustamista kotimaassa ja työssä on välttämätöntä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Valmentajalta on löydyttävä liikkumisvalmiudet koko Etelä-Suomen alueella.

Kotitoimistona voi olla joko Helsinki tai Tampere.

Edellytykset

Edellytämme hakijoilta korkeakoulututkintoa ja kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta ja/tai työkykyvalmennuksesta. Myös muu kokemus vakuutusyhtiöille ja suuryrityksille suunnatuista HR-palveluista luetaan eduksi.

Näin haet tehtävää

Mahdollisiin kyselyihin vastaa toimitusjohtaja Mikko Kotro puh. 0400-640 856 (2.-13.8.) tai mikko.kotro(at)cimson.fi (9.-13.8.).

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää tämän www-palvelun kautta 15.8.2021 mennessä.

Tee hakemus