Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 30.9.2020

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Normaali toimistotyöaika
Sijainti:
Jyväskylä

Työn kuvaus

Cimson Yrityspalvelut Oy on Jyväskylässä ja Lahdessa toimiva omistajayrittäjävetoinen kasvuhakuinen tilitoimisto. Toiminta-alueemme on koko Suomi ja olemme osa Cimson -konsernia. Taloushallintoliiton jäsentoimistona tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa ajanmukaisilla toimintatavoilla ja palvelukonsepteilla. Toiminnassamme keskeistä on asiakaslähtöisyys, toimitusvarmuus ja kaikkia osapuolia hyödyttävä palvelu. Olemme rohkaiseva työyhteisö, jossa työntekeminen on mielekästä.

Ketä haetaan

Haetaan tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää tilitoimiston asiakaspalvelu- ja asiantuntijatyöhön. Hakijalta odotetaan alalle sopivaa kaupallista koulutusta, kokemusta taloushallinnon tehtävistä tilitoimisto- tai vastaavassa ympäristössä, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, valmiutta hoitaa taloushallinnon prosesseja sähköisessä / paperittomassa ympäristössä. Arvostamme erityisesti kiinteistöhallinta- ja rakennusalan taloushallinnon osaamista.

Näin haet tehtävää

Lisätietoja antaa Cimson Yrityspalvelut Oy:n toimitusjohtaja Mika Suomalainen, p. 0400 640 859, mika.suomalainen (at) cyp.fi. Lue lisää yrityksestä: https://cyp.fi/

Tee hakemus