Avoimet työpaikat

Myyntihenkilö, energia-ala

Hakuaika päättyy 24.1.2021

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Raasepori

Työn kuvaus

Oletko kiinnostunut tämän hetkisistä ja tulevaisuuden energia ratkaisuista? Oletko yrittäjähenkinen ja onko sinulla halukkuutta saada aikaan näkyviä tuloksia?

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja haemme nyt yrittäjähenkistä ja omalla toiminimellään tai vaihtoehtoisesti kevytyrittäjänä toimivaa energia-alan myyntihenkilöä Länsi - Uudellemaalle.

Asiakasyrityksemme toimii kokonaisvaltaisesti sähköalalla LED-valaisimien ja aurinkopaneeleiden myynnissä, asennuksessa ja huollossa sekä apuna rahoitusratkaisuissa. Tämän lisäksi yritys tarjoaa myös asiantuntija apuja sähkösopimuksiin liittyviin vaihtoehtoihin.   

Päätehtävänäsi on yhdessä asiakkaan kanssa löytää energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset sähköalan ratkaisut. Asiakkaanasi tulevat olemaan kiinteistöistä vastaavat yritykset.

Ketä haetaan

Tehtävään haetaan ulospäinsuuntautunutta ja asiakasta luontevasti lähestyvää henkilöä. Olet myös aktiivinen, yhteistyökykyinen ja valmiina joustavaan sekä asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Sinun tulisi erityisesti pitää liikkuvasta työstä, koska työpäiväsi eivät ole työpöydän äärellä istumista. Toivomme, että sinua erityisesti kiinnostaa tämän päivän ja tulevaisuuden energiaratkaisut ja tulet hyvin toimeen suomenkielen lisäksi myös ruotsinkielellä.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden vaihtelevaan ja mielenkiintoiseen työhön energia-alalla. Tulet saamaan työtehtäviisi yrityksen järjestämän sähköalan perehdytyksen. Tulet toimimaan yrittäjänä, joko omalla toiminimellä tai kevytyrittäjänä ja palkkaus perustuu provisiopalkkaukseen.

Edellytykset

Haetulla henkilöllä toivomme olevan jonkinlaista tekniikka alan kokemusta ja ymmärrystä energia- alasta tai vaihtoehtoisesti olet toiminut kiinteistöalan tehtävissä.

Jotta varmistamme onnistumisesi myyntityössäsi tulee sinulla olla B - ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Lähetä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva tulevaisuuden energia-alan myyjämme. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttäessä. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.
Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus