Avoimet työpaikat

Kalusteasentaja, keittiökalusteet

Hakuaika päättyy 11.12.2022

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen

Työn kuvaus

Oletko kiinnostunut kalusteasennuksista ja tarkasta työstä, mutta myös monipuolisista työtehtävistä?

Haemme asiakkaallemme keittiökalusteiden asentajaa pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaamme tarjoaa pitkällä ja ammattitaitoisella kokemuksella uusien keittiöiden asennuspalveluita uudis- ja remonttikohteisiin aina yhtä laadukkaasti, ja tarvittaessa huolehditaan myös koko keittiöremontista. 

Jos kiinnostuksesi heräsi - ole meihin yhteydessä!

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, joka on ripeäotteinen mutta huolellinen, sekä tarkka työnsä jäljistä. Olisi loistavaa, jos sinulla on kokemusta kalusteasennuksista, mutta voit olla myös kätevä käsistäsi, olet tottunut työkaluihin ja haluat tehdä laadukasta työtä keittiökalusteiden asennuksissa. Emme oleta, että osaat kaiken heti, mutta olet sen sijaan innokas oppimaan. Olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät työskentelystä pienessä tiimissä ja tulet hyvin toimeen työporukan kanssa. Oikeanlainen asenne ja huolellinen työote ovat tässä työssä kaikkein tärkeintä!

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, vakavaraisessa yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.  

Näin haet tehtävää

Jos ripeys ja huolellisuus ovat sinulle kunnia-asia, niin kuulemme mielellämme sinusta! Mainitse hakemuksessasi työkokemuksesi ja suorittamasi lupakortit, kuten työturvallisuuskortti. 

Lisätietoa voit tarvittaessa kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14–15 välisenä aikana.

Tee hakemus