Avoimet työpaikat

Työnhaku- ja uravalmentaja

Hakuaika päättyy 21.8.2022

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työaika:
Osa-aikatyö
Sijainti:
Rovaniemi
Työsuhde:
Määräaikainen

Työn kuvaus

Haemme valmentajaa työnhaku- ja uravalmennuspalveluun Lappiin. Palvelujen tilaajana ovat työllisyyden kuntakokeilut ja TE-palvelut. Palvelut on kohdennettu työttömille työnhakijoille.

Valmennuksen tavoitteena on auttaa osallistujia tunnistamaan omaa osaamistaan, selkiyttää heidän urasuunnitelmiaan, sekä edistää osallistujien työllistymistä työnhakutaitoja kehittämällä.

Ketä haetaan

Arvostamme aikaansaavaa ja vastuullista työotetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työssä tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Valmentajalta edellytetään liikkumisvalmiutta koko Lapin alueella. Pääsääntöisesti työ on Rovaniemen ja Kemijärven alueella tai valmennukset toteutetaan etänä Teams:illa.

Edellytykset

Edellytämme kokemusta työnhaku- tai uravalmentajan tehtävistä, erityisesti työhallinnon palveluista. Korkeakoulututkinto, ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys ja muu mahdollinen lisäkoulutus katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös, jos hakijalla on kokemusta verkossa tapahtuvasta valmennuksesta sekä sähköisten viestintävälineiden, kuten Teams:in käytöstä.

Cimson Koulutuspalvelut on valtakunnallinen työelämään suuntavien valmennusten ja koulutusten palveluntuottaja. Lisätiedot: https://cimsonkoulutus.fi/. Meillä sinua odottavat mukavat työkaverit, toimivat työvälineet sekä työssä kehittymisen mahdollisuudet.

Työ on aluksi osa-aikaista ja määräaikainen (helmikuu 2023).

Näin haet tehtävää

Mahdollisiin kyselyihin vastaa koulutuskoordinaattori Mervi Tikkanen p. 050 382 5548 tai mervi.tikkanen@cimson.fi 8.8.2022 alkaen. Hakuaika päättyy 21.8.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana.

Tee hakemus