Avoimet työpaikat

Sähköasentaja, aluevastaava

Hakuaika päättyy 16.5.2021

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Mäntsälä

Työn kuvaus

Hei sinä sähköalan ammattilainen!

Haemme asiakkaallemme sähköasentajaa aluevastaavan tehtäviin Mäntsälään.

Asiakasorganisaatiomme on yli 280 henkilöä työllistävä talotekniikan täyden palvelun talo, joka tuottaa asiakkailleen taloteknisen alan sähkö-, tele- ja turvajärjestelmäratkaisuja sekä LVISA-kokonaispalveluja. Asiakasorganisaatiomme panostaa älykkääseen energianhallintaan, uusiutuvaan energiaan sekä siihen liittyviin palveluihin. Toimintaperiaatteena on tarjota aina yhtä laadukasta, joustavaa ja nopeaa palvelua.

Ketä haetaan

Työssäsi aluevastaavana ja asentajana tulet itsenäisesti vastaamaan alueesi työkohteista. Odotamme sinun olevan sähköalan ammattialainen ja eduksesi on kokemus projektityyppisestä työstä saneeraus- ja linjapuolelta. Ammattitaitoisen työkokemuksesi lisäksi olet myös kehitys- ja yrittäjähenkinen. Pidät vastuista ja olet omatoiminen ja valmiina asiakaslähtöiseen sekä joustavaan työskentelyyn. Olet työssäsi käyttänyt sähköisiä järjestelmiä ja sinulla on B - ajokortti. Olet persoonana aktiivinen verkostoituja ja pidät liikkuvasta työstä.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden vaihtelevaan ja mielenkiintoiseen sekä itsenäiseen työhön. Sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuus myös kehittyä työn mukana. Vakituisen työsuhteen lisäksi saat mukavan työyhteisön vakaavaraisessa ja luotettavassa organisaatiossa, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tulet työllistymään suoraan asiakasorganisaatioon.

Edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää sinulta

  • suoritettuna sähköalan koulutusta
  • useampien vuosien kokemus sähköalan töistä esim. saneeraus- ja linjapuolelta
  • omatoimista, vastuullista ja itsenäistä työotetta
  • B - ajokorttia

Eduksesi on kokemus kunnossapitotyöstä.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme vastuullinen ja työhösi sitoutuva aluevastaavamme? Jos olet innokas siirtymään uusien haasteiden pariin, saatat olla etsimämme henkilö! Ole meihin yhteydessä ja kerro itsestäsi ja työkokemuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitähän mukaan CV:si palkkatoiveineen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna, jossa sinulla on mahdollisuus kertoa tarkemmin itsestäsi. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi  tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus