Avoimet työpaikat

Siivooja, kotisiivoukseen

Hakuaika päättyy 5.4.2020

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Osa- kokopäivätyö
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja pidätkö siitä, että kättesi jälki tuo aitoa iloa ja apua asiakkaillesi?

Haemme asiakasyrityksellemme vastuullista kotisiivoojaa pääkaupunkiseudulle. Asiakasyrityksemme tarjoaa erilaisia kodin arkea helpottavia siivous- ja puhtaanapitopalveluita ammattitaidolla ja aidolla ihmisläheisellä asenteella.

Ketä haetaan

Odotamme sinun olevan ahkera ja iloinen persoona, jolla on aito auttamisenhalu ja mielellään kokemusta kotitalouksien siivoamisesta. Työnjälkesi on aina moitteetonta ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa, eikä sinulla ole rajoitteita kotisiivoustyöhön. Tulet työskentelemään pääkaupunkiseudun alueella samoissa kohteissa yhdessä työparin kanssa, mutta tarpeen tullen, myös muualla pääkaupunkiseudun alueella. Parityön lisäksi sinun tulee pystyä työskentelemään satunnaisesti myös yksin. Sinulla tulee olla ajokortti ja uskallusta ajaa pääkaupunkiseudulla. Päivittäinen työaikasi vaihtelee 5-9 tuntia ja siivousta tehdään pääsääntöisesti arkena ja päiväsaikaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen luotettavassa ja vakaavaraisessa siivousalan yrityksessä. Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulta

  • omatoimisuutta ja aitoa palvelualttiutta
  • reippautta ja iloista asennetta
  • kohtalaista suomenkielen taitoa
  • nuhteetonta taustaa
  • B – ajokorttia

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme hymyileväinen ja työhön tarttuva kotisiivojamme? Jos tunnistat itsesi ja sinua kiinnostaa vakituinen kotisiivoustyö, niin tee hakemus pikaisesti. Kerro meille itsestäsi ja siitä, että minkälaisesta siivoustyöstä sinulla on kokemusta. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus