Avoimet työpaikat

Taloushallinnon asiantuntija, kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 21.8.2022

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Taloushallinnon ammattilainen, itsenäiseen työhön kykenevä kirjanpitäjä ja höystettynä tilitoimiston kokemuksella? Olet mahdollisesti taloushallinnon työssäsi tutustunut myös arvopaperikaupan kirjanpitoon, verotusasioihin ja tämän lainsäädäntöön?

Kuvastavatko edellä mainitut juuri sinua? Jos etsit uusia haasteita taloushallinnon parista ja koet mielenkiintoa arvopaperikauppaa ja tämän verotusasioita kohtaan - kuulemme mielellämme sinusta!

Asiakkaamme on palveleva tilitoimisto ja taloushallinnon moniosaaja, joka tarjoaa henkilökohtaista ja asiantuntevaa neuvontaa taloushallinnon ratkaisujen tueksi. Asiakkaallamme on vahvaa osaamista arvopaperikaupan verotuksesta ja rahastoista ja tämän lainsäädännöistä.

Ketä haetaan

Odotamme luonnollisesti, että sinulla on osaamista sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä. Olisi loistavaa, jos sinulla on kokemusta arvopaperisalkuista ja/tai rahastoista tai mahdollisesti säätiön verotuksesta tai olet innokas oppimaan. Olet joustava ja sinussa korostuu numerotarkkuus ja asiakaspalveluhenkisyys ja koet onnistumisen iloa siitä, että olet löytänyt mitä parhain verotusratkaisun asiakkaallesi. Työskentelet myös proaktiivisesti ja tuloksellisesti oli kyseessä taloushallinnon rutiini tai vaativampi tehtävä.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa alan yrityksessä ja kehityksen eturivissä, mielenkiintoisia asiakkaita ja mahdollisuuden kehittyä arvopaperikaupan laskennan ammattilaiseksi. Asiakkaamme panostaa henkilöstön työssä viihtymisen lisäksi myös osaamisen ja asiantuntemuksen kasvattamiseen ja tarjoaa kannustavan palkkauksen sekä kattavan työterveyshuollon.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, jossa sinua odottaa lämminhenkinen työyhteisö ja mukava sekä ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Työsuhteen aloitus on neuvoteltavissa ja mahdollisuuksiesi mukaisesti. 

Näin haet tehtävää

Kerro meille itsestäsi ja taloushallintoalan kokemuksestasi täyttämällä hakemuksen ja liittämällä mukaan CV:si. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! 

Tästä rekrytointiprosessista vastaa rekrytointikonsulttimme Mona mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14–15 välisenä aikana.

Tee hakemus