Avoimet työpaikat

Hiekkapuhaltaja ja rakennustelineiden järjestäjä

Hakuaika päättyy 7.3.2021

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Sipoo

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme hiekkapuhaltajaa ja rakennustelineiden järjestäjää.

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisesti hiekkapuhalluspalveluita, niin julkisivujen, parvekkeiden kuten metallirakenteiden hiekkapuhallukset ja yritys tunnetaan ensiluokkaisesta työnjäljestään. Yritykseen palveluihin kuuluvat myös julkisivujen pesut ja rakennustelineiden pystytykset.

Ketä haetaan

Työn aloitus on hiekkapuhalluskauden alkaessa helmi-maaliskuussa, mutta sinulla on mahdollisuus aloittaa tässä tehtävässä jo aiemmin, jolloin työhösi kuuluisi alkuun suojaukset ja pesut.

Heti tarvetta on myös henkilölle rakennustelineiden järjestelytehtäviin. Tämä sopisi erinomaisesti sinulle, joka olet erityisen kiinnostunut hiekkapuhallusalasta ja sinulla olisi näin loistava mahdollisuus päästä tutustumaan yritykseen ja eri toimintatapoihin. Rakennustelinejärjestelytyöt vaihtelevat hieman viikoittain, joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.

Hiekkapuhaltajalta odotamme aiempaa alan kokemusta, joko hiekkapuhalluksesta tai vaihtoehtoisesti suojauksesta ja alkupesuista. Kaikkein tärkeintä on se, että sinulla on oikeanlaista työnteon asennetta ja olet henkilönä joustava ja sinulla on innokkuutta alalla kehittyä. Työkohteet sijaitsevat Etelä - Suomeen alueilla

Hiekkapuhallusyksikkö ja rakennustelineiden varastointi sijaitsevat Sipoon Korsossa. Joten huomiothan, että sinulla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Jos koet olevasi etsimämme hiekkapuhaltaja ja rakennustelineiden järjestelijä, niin jätä meille hakemus. Jos olet kiinnostunut aloittamaan rakennustelineiden järjestely työt heti, niin laitahan tällöin hakemuksesi pikaisesti. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti ja mainitse, työkokemuksesi, koulutuksesi ja suorittamasi lupakortit. Lisätietoa voit tarvittaessa kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus