Avoimet työpaikat

Kiviasentaja

Hakuaika päättyy 14.5.2021

Toimiala:
Rakentaminen
Sijainti:
Tampere

Työn kuvaus

Etsimme pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme kiviasentajia Pirkanmaalle. Kyseessä on eräs alansa johtavista yrityksistä alueellamme.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat pitkälle syksyyn. Tässä on mahdollisuus pitkään kausityösuhteeseen kilpailukykyisellä palkkauksella. 

Tarjoamme sinulle työtä vakavaraisessa ja palkitussa asiakasyrityksessä, jossa varmasti viihdyt ja pystyt jatkuvasti kehittämään omaa osaamistasi.

Ketä haetaan

Sinulla on aiempaa työkokemusta kiviasennuksista, eikä sormi mene suuhun tiukassakaan tilanteessa. Olet valmis sitoutumaan työhösi etkä pelkää oppia jatkuvasti uutta.

Edellytykset

Työ edellyttää fyysistä kuntoa ja reilua asennetta. Olet sanasi mittainen ja varustettu hyvällä huumorintajulla. Työn tekemisen edellytys on luonnollisesti voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja tieturva1 -kortit, mutta perehdytyksen saat kauttamme.

Näin haet tehtävää

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja vakavarainen työnantaja. Meillä on turvallista työskennellä. Maksamme palkan ajoissa ja huolehdimme eduistasi. Olemme toimittaneet monipuolista työvoimaa rakennusalalle jo useamman vuoden ajan.  Osaamisestamme on hyötyä myös Sinulle!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meillä työskentelystä - ota yhteyttä Jukka-Pekkaan, puhelin 050 324 0035. Voit kysyä tehtävästä lisää ja kertoa itsestäsi. Välttämättä emme tarvitse edes kirjallista hakemustasi. Vain soitto riittää. Jos haluat kuitenkin hakea paikkaa perinteisesti, niin tee se oheisen painikkeen "Tee hakemus" avulla. 

Työllistyminen kauttamme on helppoa: Parhaimmillaan siihen riittää yksi puhelinsoitto, tapaaminen ja työsopimuksen allekirjoittaminen. 

 

Tee hakemus