Avoimet työpaikat

LVI-projektipäällikkö, insinööritoimisto

Hakuaika päättyy 31.5.2020

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Porvoo

Työn kuvaus

Oletko LVI-alan asiantuntija? Onko vastuullinen LVI-projektityö juuri sinua ja haluatko siirtyä alalla eteenpäin ja liittyä mukaan ammattitaitoiseen LVI-suunnittelutiimiin?

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja haemme vakituiseen työsuhteeseen LVI-projektipäällikköä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa asiantuntevaa talotekniikka- ja sähkösuunnittelua yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelevat niin uudis- kuin saneerauskohteita ja myös vaativissakin suunnittelutehtävissä. LVI-suunnittelussa tarjoavat palveluita myös erikoisjärjestelmien, kuten palonsammutus- ja kylmäjärjestelmien sekä kiinteiden sairaalalaitteiden suunnittelussa. Yrityksessä tähdätään aina teknisesti korkeatasoisiin ja kokonaistaloudellisiin ratkaisuihin, käyttäen apunaan alan parhaita suunnitteluohjelmistoja ja tarjoavat asiakkailleen luotettavan kumppanin kiinteistön koko elinkaaren ajaksi.

LVI- projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluvat kiinteistöjen LVI-suunnittelut ja talotekniset kuntokartoitukset. Projektipäällikkönä tulet tarjoamaan asiakkaille mitä parhainta ratkaisuja kiinteistöjen energiatehokkuuteen ja varmistaen, että työkohteen vaatimukset toteutetaan nykyaikaisilla ja kestävillä ratkaisuilla käyttöönottoon asti. Monipuoliseen ja mielenkiintoiseen työkuvaasi kuuluvat niin isot kuin pienemmät asiakasprojektit LVI-projektisuunnittelun eri osa-alueilla.. Päätoimipisteenäsi sinulla on valittavissa joko Porvoon tai Vantaan toimistot.

Ketä haetaan

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on ammattimaista LVI-projektisuunnittelun osaamista. Odotamme sinulla olevan alan koulutusta ja kokemusta tunnetuista suunnitteluohjelmista. Arvostamme aikaisempaa kokemusta LVI-suunnitteluprojektien läpiviemisestä. Sinulla on erinomainen organisointikyky ja toimit luontevasti yhdessä suunnittelutiimin kanssa. Työskentelytyylisi on ratkaisukeskeinen ja työskentelet mielelläsi myös asiakasrajapinnassa eri tilaajien ja toimijoiden parissa. Toimit aina yhtä asiakaslähtöisesti, oli kyseessä isompi tai pienempi projektityö.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin energinen asenteesi ja innokkuutesi niin LVI-alanprojektisuunnittelua kohtaan.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • teknisenalan koulutusta ja työkokemusta vastuullisista LVI-projektitöistä (insinööri, diplomi-insinööri tai muu vastaava koulutus)
  • kokemusta tunnetuista suunnitteluohjelmistoista (esim. MagiCAD, CADS, NavisWorks Simulate)  
  • mielenkiintoa työskennellä erikokoisissa projekteissa      
  • erinomaisia organisointitaitoja
  • oma-aloitteellista, vastuullista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • suomenkielentaidon lisäksi arvostamme ruotsin- ja englanninkielen taitoa

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden vaihtelevaan ja mielenkiintoiseen LVI-alan projektityöhön. Vakituisen työsuhteen ja lämminhenkisen työyhteisön lisäksi tulet työskentelemään yrityksessä, jossa arvostetaan avointa vuorovaikutusta ja jonka toimintaa ohjaa luotettavuus.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme LVI-projektipäällikkö? Jos tunnistat itsesi, niin kerro meille miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva henkilö. Täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.  

Tee hakemus