Avoimet työpaikat

Kiviasentaja

Hakuaika päättyy 14.5.2021

Toimiala:
Rakentaminen
Sijainti:
Hämeenlinna

Työn kuvaus

 

Etsimme pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme kiviasentajia Hämeenlinnan seudulle. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Kanta-Hämeen alueella. Kyseessä on eräs alansa johtavista yrityksistä alueellamme.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat pitkälle syksyyn. Tässä on mahdollisuus pitkään kausityösuhteeseen kilpailukykyisellä palkkauksella. 

Tarjoamme sinulle työtä vakavaraisessa ja palkitussa asiakasyrityksessä, jossa varmasti viihdyt ja pystyt jatkuvasti kehittämään omaa osaamistasi. 

  

Ketä haetaan

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset kiviasennukset, kuten reunakivi- ja laatta-asennukset sekä tukimuurit.

Olet juuri sopiva tähän työhön, jos olet omatoiminen ja sinulla on ripeä, mutta tarkka työote.

Sinulla on aikaisempaa työkokemusta kivitöistä ja koet kiinnostusta alaa kohtaan. Työtehtävä vaatii tekijältä myös kekseliäisyyttä ja mittojen ymmärtämistä.

Edellytykset

Sinulla tulisi olla hyvä fyysinen kunto, sillä työt sisältävät nostoja ja kantoja. Kivimiehen työ on vastuullista asiakaspalvelutyötä, joten sinulla tulisi olla ymmärrettävää suomenkielen osaamista.

Työn tekemisen edellytys on luonnollisesti voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja tieturva1 -kortit, mutta koulutamme tarvittaessa tehtävään. 

Näin haet tehtävää

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja vakavarainen työnantaja. Meillä on turvallista työskennellä. Maksamme palkan ajoissa ja huolehdimme eduistasi. Olemme toimittaneet monipuolista työvoimaa rakennusalalle jo useamman vuoden ajan.  Osaamisestamme on hyötyä myös Sinulle!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meillä työskentelystä - ota yhteyttä Jukka-Pekkaan, puhelin 050 324 0035. Voit kysyä tehtävästä lisää ja kertoa itsestäsi. Välttämättä emme tarvitse edes kirjallista hakemustasi. Vain soitto riittää. Jos haluat kuitenkin hakea paikkaa perinteisesti, niin tee se oheisen painikkeen "Tee hakemus" avulla. 

Työllistyminen kauttamme on helppoa: Parhaimmillaan siihen riittää yksi puhelinsoitto, tapaaminen ja työsopimuksen allekirjoittaminen. 

Tee hakemus