Avoimet työpaikat

Kokoonpanija, metallipajalle

Hakuaika päättyy 23.1.2022

Toimiala:
Teollisuus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Nokia

Työn kuvaus

Haluatko sinä liittyä mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työporukkaan metallipajalle? Haemme asiakkaallemme kokoonpanijaa alumiinituotteiden kokoonpanoon Nokialle, Siuroon.

Asiakkaamme on erikoistunut alumiinirakenteiden kokoonpanoon jo lähes 40 vuoden ajan. Asiakkaamme valmistamia tuotteita ja elementtejä ovat mm. laituriportaat ja esiintymislavat sekä erikoistuotteita, jota käytätetään hyvin vaativissakin oloissa ja pelastuskäyttöön tarkoitettuja alumiinikoreja ja aluksia. Asiakkaamme laatuun luotetaan ympäri maailmaa ja yksilöllinen palvelu takaa luotettavan prosessin suunnittelusta – valmistukseen.

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, joka on mahdollisesti aiemmin työskennellyt metallipuolella tai vaihtoehtoisesti kokoonpanon parissa. Odotamme, että olet tottunut erilaisten työkalujen käyttöön ja olet työssäsi omatoiminen sekä myös tarkka työsi jäljestä. Sinulla on työnteon asenne kunnossa ja tulet hyvin toimeen työporukan kanssa. 

Työtehtäväsi pitävät sisällään eri alumiinituotteiden yhteen hiomista. Tulet käyttämään työssäsi satunnaisesti myös laserleikkuria ja nosturia sekä trukkia painavien elementtien siirrossa.  Tulet samaan kaikkiin työtehtäviisi kattavan perehdytyksen.

Eduksesi on hitsaustaitosi ja jos olet aiemmin työskennellyt alumiinituotteiden parissa. Mutta, tämä ei ole välttämätöntä.

Edellytämme sinulta ymmärrettävää suomenkielen taitoa ja sinulla tulisi olla suoritettuna työturvallisuuskortti. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen vakaavaraisessa metallialan yrityksessä.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Liity mukaan osaavaan ja noin kymmenen hengen tiimiin! Työt alkavat sopimuksen mukaan heti oikean kokoonpanijan löydyttyä.

Hakemuksen pääset täyttämään kotisivuillamme. Jos sinua jokin asia askarruttaa tai mietityttää voit tällöin olla yhteydessä rekrytointikonsulttiimme Monaan mona.sandstrom@cimson.fi  tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tee hakemus