Avoimet työpaikat

Siivooja, matalapainepesut

Hakuaika päättyy 24.10.2021

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen jaksotyö
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Kerava

Työn kuvaus

Kiinnostavatko sinua vaativammat siivoustyöt ja matalapainepesut tuotantoitiloissa? Haemme nyt asiakkaallemme siivooja tuotantotiloihin Keravalle!

Asiakkaamme on pitkään toiminut siivousalalla ja heitä kuvastaa ammattimaisuus ja asiakaslähtöisyys. Heidät tunnetaan hyvänä työnantajana ja heillä viihdytään ja työntekijöiden hyvinvointi on heille kunnia-asia.

Työtehtävät pitävät sisällään matalapainepesua kalaosastolla ja muiden tuotantotilojen pesua yhdistelmäkoneella sekä työvaatteiden pesua koneellisesti.

Työ on kokopäivätyötä klo 11–19 välisenä aikana ja työjaksot vaihtelevat. Työjaksojen vaihtelevuudesta johtuen, odotamme sinulta joustavuutta.

Tämä työ sopii erityisesti sinulle, jos toivot joustavan tavan saada lisätuloja. Tulet työllistymään henkilöstövuokrauksen kautta. Työn vaativuudesta johtuen sovellamme tässä tehtävässä korkeampaa TES palkkaluokkaa. 

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, jolla on vastuullinen työote, olet omatoiminen ja pidät fyysisestä raskaasta työstä ja olet tämän lisäksi tarkkaa siitä, että siivousjälkesi on aina yhtä puhdas ja raikas.

Mitä saat? 

  • kokoaikatyön joustavilla työjaksoilla luotettavassa ja vakaavaraisessa siivousalanyrityksessä
  • yrityksen, jossa huomioidaan kestävän kehityksen toimintatapojen tärkeyttä ja siivouksessa käytetään vain turvallisia ja huolellisesti valikoituja tuotteita 

 

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi odotamme, että sinulla on    

  • vastuullista työotetta  
  • nuhteetonta taustaa
  • ymmärrettävää suomenkielen taitoa 

Eduksesi on aikaisempi kokemuksesi siivoustöistä ja peruspesuista. Siivouskoneiden käytöstä sinua tullaan perehdyttämään. Huomiothan, että matalapainepesu vaatii osaltaan hyvää fyysistä kuntoa. 

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme työtä pelkäämätön siivoojamme? Jos tunnistat itsesi, niin tee hakemus ja ole meihin yhteydessä. Tehtävä täytetään heti sopivan siivoojan löydyttyä.

Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana. 

Tee hakemus