Avoimet työpaikat

Sähköalan osaajia, eri osastoille

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Hei sinä sähköalan osaaja!

Kiinnostaako sinua liittyä mukaan sähkötiimiin, jossa tehdään sähkötyötä ammattitaidolla ja jo kolmannessa sukupolvessa? Haluatko sinä tehdä sähkötöitä mukavassa työporukassa, kannustavassa ja koulutusmyönteisessä työyhteisössä, jossa sinulla on mainiot mahdollisuudet työurallasi edetä?

Jos vastasit kyllä - sinun kannattaa ehdottomasti olla meihin pikaisesti yhteydessä!

Sähköalan asiakkaamme vahvistaa nyt organisaatiotaan ja tiimiin kaivataan pikaisesti sähköalan osaajia ja huipputyyppejä. Asiakkaamme toteuttaa pääkaupunkiseudulla sähköurakoinnit kerrostalosaneerauksissa ja asuntotuotannossa ja palvelevat huolto- ja korjauspuolella yrityksiä, taloyhtiöitä, isännöitsijöitä ja myös yksityishenkilöitä. Luvanvaraisiin palveluihin kuuluvat myös antenni- ja tietoverkkotyöt. Asiakkaamme toiminta on rakennettu niin, että työurakan eri työvaiheet hoidetaan aina yhtä ammattitaitoisesti, mittakäynnistä loppusiivoukseen asti ja sovitussa aikataulussa ja näin tarjotaan joustavat ja helpot kokonaisratkaisut. Asiakkaallamme ylläpidetään jokaisen työntekijän ammattitaitoa ja sähköalan koulutuksia on säännöllisesti. Asiakkaamme tukee myös nuorisourheilua ja jokaisesta tehdystä työtunnista menee osuus Finnish Flash Ry:lle ja nuorisourheilun tukemiseen.

Ketä haetaan

Mitä me haemme?

Me etsimme nyt sinua itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa, jolle on alan piirustukset ja kuvat tuttuja. Voit olla sähköalan konkari ja ammattilainen tai vaihtoehtoisesti voit olla juuri alalle valmistunut, jolloin tulet kehityttämän ja kasvamaan työsi mukana.  

Sinulla on loistava mahdollisuus ja valittavissasi mikä osasto sinulle sopisi kaikkein parhaiten, joko urakka- tai huoltopuoli tai antenni- ja tietoverkkotyöt. Sinulla on myös mahdollisuus myöhemmässä vaiheessa sisäisesti sähköosastoa vaihdella.

Mitä me odotamme sinulta

  • sinulla on suoritettuna sähköalan koulutus ja sähköturvallisuus- ja työturvallisuuskortit
  • B-ajokorttia
  • hyvää suomenkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen) 

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mukavan työporukan ja vakaavaraisen työnantajan. Sinulla on tässä loistava mahdollisuus liittyä mukaan ammattilaisten huipputiimiin ja olla osa yrityksen menestystarinaa. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Kiinnostuithan? Ole meihin yhteydessä ja kerro meille sähköalan työkokemuksesi ja suorittamasi pätevyydet ja lupakortit.

Hakemuksen pääset täyttämään kotisivuillamme. Jos sinua jokin asia askarruttaa tai mietityttää voit tällöin olla yhteydessä rekrytointikonsulttiimme Monaan mona.sandstrom@cimson.fi  tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana. Jäämme odottamaan yhteydenottoasi.

 

Tee hakemus