Avoimet työpaikat

Keittiökalustemyyjä / -suunnittelija

Hakuaika päättyy 11.12.2022

Toimiala:
Kaupallinen ala (tukku- ja vähittäiskauppa)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Espoo

Työn kuvaus

Kaipaatko uusia haasteita myynnin parissa? Pidätkö ratkaisukeskeisestä myyntityöstä, jossa kohtaa suunnittelu ja visualisuus? Haluatko tarjota mitä parhainta asiakaspalvelua laadukkaiden ja kotimaisten keittiökalusteiden parissa?

Haemme asiakkaallemme AINA-keittiön myynnin- ja suunnittelun ammattilaista.   

AINA-keittiöiltä löydät laadukkaat keittiökalusteet sekä muut kodin säilytysratkaisut, jossa yhdistyy yksilöllisyys, kestävyys ja toimivuus. Keittiökalusteet aina mittatilaustyönä millimetrin välein ja joustavasti jokaiseen kodin keittiöön ja budjetille sopiva. AINA-keittiöt valmistetaan Lapinlahdella Mellanon kalustetehtaalla ja AINA-keittiöiltä löydät Suomen laajimman valikoiman kodinkalusteita. Yli 60 erilaista ovimallia, laaja vedin- ja tasovalikoima sekä 8000 eri värisävyä takaavat toiveidesi mukaisen ilmeen. AINA - keittiöt tarjoavat kattavan takuun ja hyvät rahoitusvaihtoehdot.

Ketä haetaan

Keittiökalustemyyjänä vastaat ja huolehdit myynnin kaikista vaiheista alkaen asiakkaan kohtaamisesta, toiveiden ja tarpeiden selvittämisestä, suunnittelusta ja tuotteiden tilauksesta ja toimitukseen sekä seurantaan saakka. Keittiön myynti ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelu on monipuolista ja inspiroivaa työtä ja mitä parhainta - pääset toteuttamaan asiakkaiden unelmia.

Etsimme yrittäjähenkistä ja omalla toiminimellään toimivaa energistä henkilöä, jolla on kokemusta keittiökalustemyynnistä ja jolla on innokkuutta siirtyä laadukkaiden ja kotimaisten keittiökalusteiden myynnin pariin. Työ tuo mukanaan joustavuutta ja suunnittelet itse päiväsi sekä muutamana päivänä viikossa tulet toimimamaan AINA - keittiömyymälässä Espoossa. Mikäli sinulla ei ole omaa yritystä, voit toimia tässä tehtävässä joustavasti myös kevytyrittäjänä.  

Jotta menestyisit ja viihtyisit työssäsi odotamme, että sinulla olevan aiempaa kokemusta keittiömyynnistä ja tämän suunnittelusta.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Kerro meille itsestäsi ja alan kokemuksestasi. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Tästä rekrytointiprosessista vastaa rekrytointikonsulttimme Mona mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 - 15 välisenä aikana.

Tee hakemus