Avoimet työpaikat

Varasto - ja sahauslinjantyöntekijä, terästukkuliike

Hakuaika päättyy 28.7.2019

Toimiala:
Teollisuus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Nurmijärvi

Työn kuvaus

Haemme varastotyöntekijää terästukkuliikkeeseen Nurmijärvelle.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut terästukkuliike, joka toimii yhteistyössä alan kuuluvien terästehtaiden kanssa. 

Varastotyöntekijän tehtävät ovat monipuoliset ja pitävät sisällään mm. autojen lastausta sekä purkua, tuotteiden hyllytystä ja tilauksien keräilyjä. Lisäksi tulet satunnaisesti toimimaan sahauslinjalla, teräsputkien ja palkkejen määrämittojen sahauksessa. Työ on päivätyötä ja tulet saamaan tehtävään perusteellisen perehdytyksen ja koulutuksen.

Ketä haetaan

Haemme energistä ja järjestelykykyistä henkilöä, jolla on hyvää asennetta varastotyötä kohtaan. Olet oma- aloitteinen, huolellinen ja tarkka työsi jäljestä.

Odotamme sinulla olevan trukinajotaitoa ja erityisesti vastapaino- ja kylkitrukista. Huomiothan, että fyysisen kunnon on oltava riittävä ajoittain raskaaseen varastotyöhön.

Mitä saat?

  • mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa varastotyöntekijän tehtävissä, luotettavassa ja vakaavaaraisessa teräs- ja rakennustuotteiden tukkukaupassa
  • työtehtävään tarvittavan koulutuksen  
  • mukavan työporukan 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn sekä kokoaikaisen että toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • trukinajotaitoa
  • suoritettuna työturvallisuuskortti
  • itsenäistä, ripeää sekä myös huolellista työskentelyotetta
  • hyvää ja ymmärrettävää suomenkielen osaamista

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme ripeä ja työtä pelkäämätön varastotyöntekijämme? Jos tunnistat itsesi, niin tee hakemus pikaisesti. Täytä hakemus huolellisesti ja kerro meille miksi juuri sinä olisit tähän työhön sopiva sekä mainitse suorittamasi lupakortit ja trukinajotaitosi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus