Työllistä taidolla/ palkkaa.com

Kärsitkö työvoimapulasta? Miten rekrytointi kannattaa hoitaa?

Yrittäjä, onko työtä enemmän kuin ehdit tehdä? Olisiko yritykselläsi mahdollisuuksia kasvaa, jos löytäisit sopivan osaajan? Mietitkö, kannattaisiko palkata itse, vuokrata vai ostaa työtä? Millainen sopimus kannattaa laatia?

Hae mukaan maksuttomaan henkilökohtaiseen Työllistä taidolla -neuvontaan. Räätälöidyn asiantuntijapalvelun arvo on jopa 1800 euroa ja sen maksaa kokonaan puolestasi työvoimahallinto. Palveluun otetaan uusia asiakkaita jälleen 1.8.2022 alkaen.

Me räätälöimme palvelun tarpeisiisi ja toteutamme sen sinun lähtökohdistasi. Palvelussa tuemme yritysten kasvua neuvomalla työllistämiseen ja työnantajana toimimiseen liittyvissä asioissa. Juuri sellaisissa kysymyksissä, jotka ovat yrityksellesi tärkeitä juuri nyt.

Kenelle? Palvelu on suunnattu kasvuhakuisille yksinyrittäjille ja pienille yrityksille, joilla on tarvetta rekrytoida tai teettää työtä ja jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Miten? Palvelu sisältää alkusuunnittelun, yrityskohtaisen neuvonnan sekä työllistämissuunnitelman. Palveluun sisältyvän neuvontatapaamisen kesto on tyypillisesti 2-3 tuntia. Lisäksi saat pääsyn materiaalipankkiin ja voit kilauttaa konsultille.

Miksi Cimson? Cimsonilla on yli 30 vuoden kokemus työllistämisasioista ja suomalaisesta työelämästä. Osaamme ja tunnemme yritysten tarpeet sekä työmarkkinat. Emme tuhlaa aikaasi, vaan menemme suoraan asiaan ja takaamme hyvän lopputuloksen.

Hae mukaan palveluun TÄSTÄ LINKISTÄ!
Valitse palveluntuottajaksi Cimson Henkilöstöpalvelut Oy.

Työllistä Taidolla -palvelun tarkempi kuvaus ja tietoa saatavuudesta

Cimsonin Työllistä Taidolla -palvelun esite

Yrittäjä Työllistä taidolla Cimson Henkilöstöpalvelut