Työllistä taidolla -palvelu

Nyt laitetaan yrityksesi työllistämisvalmiudet kuntoon

Yrittäjä, onko työtä enemmän kuin ehdit tehdä? Olisiko yritykselläsi mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa, jos löytäisit sopivan osaajan? Mietitkö, kannattaisiko palkata itse, vuokrata työvoimaa vai esimerkiksi ostaa työtä? Millainen sopimus työn hankkimisesta tai työsuhteesta kannattaa laatia? Jos pohdit näitä, niin Cimsonin Työllistä taidolla -palvelu on ratkaisusi!

Tilaa nyt maksuton Työllistä taidolla -asiantuntijapalvelu. Palvelun kustannuksista vastaa TE-toimisto. Me räätälöimme palvelun tarpeisiisi ja toteutamme sen sinun lähtökohdistasi. Palvelussa tuemme yritysten kasvua neuvomalla yritystäsi rekrytointiin, työn ostamiseen ja vuokraamiseen sekä työnantajana toimimiseen liittyvissä asioissa. Juuri sellaisissa kysymyksissä, jotka ovat yrityksellesi tärkeitä juuri nyt.

Kenelle? Palvelu on suunnattu kasvuhakuisille yksinyrittäjille ja pienille yrityksille, joilla on tarvetta rekrytoida tai teettää työtä ja jotka haluavat kehittää osaamistaan siihen liittyen.

Miten? Palvelu sisältää alkukartoituksen, yrityskohtaisen neuvonnan ja loppusparrauksen sekä yrityskohtaisen työllistämissuunnitelman laatimisen. Palveluun sisältyy 2-5 tuntia yrityskohtaista konsultointia.

Miksi Cimson? Cimsonilla on lähes 30 vuoden kokemus työllistämisasioista ja suomalaisesta työelämästä. Osaamme ja tunnemme yritysten tarpeet sekä työmarkkinat. Emme tuhlaa aikaasi, vaan menemme suoraan asiaan ja takaamme hyvän lopputuloksen.

Ota yhteyttä Cimson Henkilöstöpalveluihin ja tiedustele palvelun soveltuvuutta yrityksellesi. Lisätietoja antaa Mika Lallukka, puh. 050 557 8110. Voit myös ilmoittautua palveluun suoraan tästä linkistä. Valitse palveluntuottajaksi Cimson Henkilöstöpalvelut Oy.

Palvelun tarkempi kuvaus ja tietoa saatavuudesta

Cimsonin Työllistä Taidolla -palvelun esite

Työllistä Taidolla maksuton neuvontapalvelu yrityksille työllistäminen henkilöstöpalvelut