Työllistä taidolla -palvelu

Kärsitkö työvoimapulasta? Miten rekrytointi kannattaa hoitaa?

Yrittäjä, onko työtä enemmän kuin ehdit tehdä? Olisiko yritykselläsi mahdollisuuksia kasvaa, jos löytäisit sopivan osaajan? Mietitkö, kannattaisiko palkata itse, vuokrata vai ostaa työtä? Millainen sopimus kannattaa laatia?

Valitettavasti tähän palveluun ei oteta enää uusia asiakkaita! Viimeinen ilmoittautumisajankohta oli 30.4.2021.

Tilaa nyt maksuton Työllistä taidolla -asiantuntijapalvelu. Palvelun arvo on jopa 1500 euroa ja sen maksaa kokonaan työvoimahallinto.

Me räätälöimme palvelun tarpeisiisi ja toteutamme sen sinun lähtökohdistasi. Palvelussa tuemme yritysten kasvua neuvomalla työllistämiseen ja työnantajana toimimiseen liittyvissä asioissa. Juuri sellaisissa kysymyksissä, jotka ovat yrityksellesi tärkeitä juuri nyt.

Kenelle? Palvelu on suunnattu kasvuhakuisille yksinyrittäjille ja pienille yrityksille, joilla on tarvetta rekrytoida tai teettää työtä ja jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Miten? Palvelu sisältää alkusuunnittelun, yrityskohtaisen neuvonnan sekä työllistämissuunnitelman. Palveluun sisältyvän neuvontakäynnin kesto on tyypillisesti 2-3 tuntia. Lisäksi saat pääsyn materiaalipankkiin ja voit kilauttaa konsultille.

Miksi Cimson? Cimsonilla on lähes 30 vuoden kokemus työllistämisasioista ja suomalaisesta työelämästä. Osaamme ja tunnemme yritysten tarpeet sekä työmarkkinat. Emme tuhlaa aikaasi, vaan menemme suoraan asiaan ja takaamme hyvän lopputuloksen.

Työllistä Taidolla -palvelun tarkempi kuvaus ja tietoa saatavuudesta

Cimsonin Työllistä Taidolla -palvelun esite

Yrittäjä Työllistä taidolla Cimson Henkilöstöpalvelut