Avoimet työpaikat

Puuseppä, puuseppäverstaalle

Hakuaika päättyy 19.9.2021

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Riihimäki

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja tarkkaa puuseppää.

Emme etsi linjalla työskentelevää, vaan etsimme sinua, joka olet tottunut tekemään käsilläsi laadukasta puusepän työtä.

Jos kiinnostuit sinun kannatta olla meihin yhteydessä, nimittäin tämän tyyppisiä avoimia tehtäviä on meillä harvoin tarjolla!

 

Ketä haetaan

Odotamme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta puusepän töistä ja viihdyt haasteiden parissa ja olet aina myös valmis oppimaan lisää.. Olet myös ehdottoman tarkka työsi jäljestä ja sinua kuvastaa joustavuuden lisäksi laadukas työ ja koet ammattiylpeyttä alasta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkällä kokemuksella laadukasta puualan ja käsipuusepän palveluita, suunnittelusta toteutukseen. Riihimäen kupeeseen ja Hausjärven puuseppäverstaalla tarvitaan nyt lisää käteviä käsiä - puuseppiä.

Työsuhde on kokoaikainen ja työn aloitus on sopimuksen mukaisesti.

 

Edellytykset

Jotta menestyisit työssäsi odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta puusepän töistä ja sinulla alan koulutus tai olet kerryttänyt työn kautta kokemusta puun työstämisestä. Tyyppinä olet reilu ja rehti ja sinulla tulisi olla suoritettuna työturvallisuuskortti.

Eduksesi on kokemuksesi ja taitosi puun pintakäsittelystä.

 

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Jos koet olevasi etsimämme puuseppä, niin jätä meille hakemus. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti ja mainitse koulutuksesi, työkokemuksesi ja suorittamasi lupakortit. Lisätietoa voit tarvittaessa kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus