Avoimet työpaikat

Rekrytointikonsultti

Hakuaika päättyy 16.8.2020

Toimiala:
Työelämän palvelut (turvallisuus, vuokraus, työllistäminen, messut, perintä)
Työn kesto:
Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:
Toimistotyöaika
Sijainti:
Jyväskylä

Työn kuvaus

Haluatko liittyä mukaan kasvavaan huipputiimiin? Tule rekrytointikonsultiksi Cimson Henkilöstöpalveluille. Toimintamme on kasvussa ja tarvitsemme lisää osaajia. Etsimme sekä kokeneita alan konkareita, että uransa alkutaipaleella olevia henkilöitä.

Olet kiinnostunut yritysasiakkaiden palvelemisesta, myyntityöstä ja hr-asioista. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen. Sinun on luontevaa luoda kontakteja, työskennellä ihmisten parissa, tehdä haastatteluja ja tavata yrityspäättäjiä. Osaat tehdä vaikutuksen ihmisiin myös puhelimessa.

Ketä haetaan

Rekrytointikonsultin tehtäviin kuuluvat rekrytointi- ja vuokraustoimeksiantojen hoitaminen, asiakkaiden konsultointi sekä asiakassuhteiden hoito ja uusasiakashankinta. Työssä onnistumisessa eduksi ovat myyntitaidot ja markkinointihenkisyys sekä näkemys henkilöstöasioista, liiketoiminnan periaatteista ja työlainsäädännöstä.

Koulutuksesi on joltain soveltuvalta alalta. Sinulla on esimerkiksi tutkinto yliopistosta, ammattikorkeakoulusta tai vähintään joku toisen asteen ammatillinen tutkinto.

Edellytykset

Me Cimsonilla ajattelemme, että rehti toimintamalli on pohja hyvälle yhteistyölle, niin asiakkaiden, kuin työntekijöidenkin suuntaan. Tuotamme laadukasta henkilöstöpalvelua asiakaslähtöisesti, sujuvasti ja joustavasti. Olemme reippaita, nöyriä ja ketteriä. Työskentely meillä on ihmisläheistä ja rentoa.

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on osa Cimson-yritysperhettä, johon kuuluvat mm. Cimson Koulutuspalvelut ja Cimson Yrityspalvelut. Osaajajoukkoomme kuuluu yli 100 työntekijää. Cimson on ollut kehittämässä suomalaista työelämää jo 30 vuoden ajan. Meihin voit tutustua tarkemmin osoitteissa: http://cimsonhp.fi/

Näin haet tehtävää

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat olla osa kasvavaa yritystämme, jätä meille hakemus oheisen linkin kautta. Kerro meille itsestäsi ja siitä miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tiimiimme? Liitä hakemukseesi CV:si ja palkkatoiveesi.  Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna elokuun aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mahdollisiin kyselyihin vastaa toimitusjohtaja Mika Lallukka 10-14.8. puh. 050 557 8110.

Tee hakemus