Avoimet työpaikat

Kiinteistönvälittäjä

Hakuaika päättyy 22.9.2019

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme Aurinkolahteen aktiivista, myyntihenkistä ja aurinkoista sekä tuloshakuista kiinteistönvälittäjää.

Ketä haetaan

Odotamme sinun olevan innostunut persoona ja sinussa loistaa asiakaspalveluhenkisyys. Välität ja kunnioitat aidosti asiakkaita ja heidän tarpeitaan. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja vahvaa tahtoa menestyä.            

Asiakasyrityksemme on pitkään kiinteistönvälitysalalla toiminut ja heillä on vahvaa näyttöä tuloksista ja onnistumisista. Saat tehtäviisi hyvät puitteet onnistumiselle ja kokeneen tiimin tuen, jossa uskotaan oppimiseen ja menestymiseen. Kattavan perehdytyksen lisäksi sinulle tarjotaan viiden asunnon myyntisalkku sekä taattuja liidejä viikoittain.

Edellytykset

Haluatko sinä olla osa kiinteistönvälitystiimiä, jossa myös sinusta välitetään?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn voimantahtoisessa tiimissä ja mahdollisuuden edetä urallasi.  Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyväntuulisen työilmapiirin maan parhaalla kehitysjohtajalla.

Edellytämme sinulta hyvää suomenkielen kirjallista sekä suullista taitoa ja luonnollisesti myös B–ajokorttia. LKV–pätevyys on eduksesi, mutta ei välttämätön.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Jos kiinteistönvälitys vastaa unelmaasi tai on jo vahvuuteesi sekä jos sinua kuvastaa tuloshakuisuus ja haluat itse vaikuttaa omaan palkkaasi, saatat olla etsimämme henkilö. Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi kiinteistövälitysalalta sekä siitä, että miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään? Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puhelimitse 040 5749876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tee hakemus