Avoimet työpaikat

Konsernilaskennan osaaja

Hakuaika päättyy 31.7.2020

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Sijainti:
Jyväskylä

Työn kuvaus

 

Vapo on kansainvälinen monialakonserni. Edistämme liiketoiminnoillamme puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoamme paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja, kehitämme uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen sekä luomme hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.  ( www.vapo.com)

Työllistämme yhteensä noin 1 000 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Hollannissa, Espanjassa ja Saksassa sekä Australiassa.

 

Ketä haetaan

Vapo Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen seniori konsernilaskennan osaajaa.

Konsernilaskijan päätehtävä on vastata alakonsernin konsernitilinpäätöksestä sekä osallistua Vapo Groupin konsernitilinpäätökseen. Osallistut ulkoisen laskennan sekä kotimaisten osakeyhtiöiden kirjanpidon tehtäviin sekä tilinpäätöksiin.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • kaupallista koulutustaustaa ja useamman vuoden aiempaa kokemusta konsernitilinpäätöksen ja ulkoisen laskennan tehtävistä. 
  • konsernilaskennan sääntöjen hallitsemista sekä kokemusta IFRS-standardin mukaisesta työskentelystä.
  • vankkaa kokemusta konsernin ja osakeyhtiöiden verotuksesta sekä talouden ICT-järjestelmistä.
  • sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Työskentely otteesi on vastuuntuntoinen ja ratkaisukeskeinen, ja olet myös valmis tarvittaessa työajan joustoihin. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet tiimipelaaja.

 

Näin haet tehtävää

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun jo hakuajan kuluessa. Ensimmäisen haastattelukierroksen haastattelut toteutamme videohaastatteluna.

Hakuaikaa tehtävään on 31.7.2020 saakka. Rekrytointiin liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Jukka Räsänen puh. 050 518 8580,  jukka.rasanen@cimson.fi

 

Tee hakemus