Avoimet työpaikat

ETL - developer

Hakuaika päättyy 10.3.2024

Toimiala:
Informaatio ja viestintä (Media, kustannus, televiestintä, ohjelmistot, tietojenkäsittely, palvelimet, tietokoneasennus)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Koetko paloa IT- maailmaan ja ohjelmoinnin ja integraation pariin? Haluatko tarttua asian ytimeen ja ratkaista asiakkaan haasteet yhdessä huippu kollegoiden kanssa ja tarjota mitä parhainta IT- palveluratkaisuja? Onko sinulla kokemusta ohjelmoinnista, integraatio osaamista ja ymmärrystä skriptauksesta? Miltä kuulostaa “lots of real pair programming and knowledge sharing” ja “ready and functioning environments”?

Kiinnostuithan?

Asiakkaamme CSITEA tarjoaa sekä täysin räätälöityjä IT konsultointipalveluja, että valmiita modulaarisia IT ratkaisuja. For more information csitea.net/fi/index.html

Ketä haetaan

Haemme ETL - developer liittymään mukaan asiakkaamme tiimiin ja luomaan mitä parhainta IT- ratkaisuja, automatisointia ja integraatioita.

Jotta viihtyisit ja menestyisit tehtävässäsi odotamme sinulla olevan useamman vuoden kokemus IT - alalta, suunnittelu- ja ohjelmointikykyjä sekä vähintään viiden vuoden kokemus ETL - kehityksestä ja tämän parissa työskentelystä. Asuinpaikkakuntasi tulisi olla pääkaupunkiseudulla.

Etsimme sinua, jolla on vahvaa osaamista

  • ETL 
  • SQL 
  • DW 
  • Python 
  • Bash 
  • kokemusta integraatiosta  

 

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä mukaan CSITEA:n tiimiin, jossa pääset työskentelemään yhdessä alan ammattialisten ja korkean tason koodareiden kanssa, huippuluokan softan parissa ja mukavan sekä ihmisläheisen työyhteisön.

Palkkauksesta keskustelemme kanssasi lähemmin rekrytointiprosessimme edetessä, ja kuukausiansainta on alkuun noin 6.000 €, kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden. Palkkatasosi tulee jatkossa olemaan noin 9.000 € - 11.000 €.

CSITEA luo intraa, demopalveluita ja oman koodikannan ja huippu osaamisen lisäksi heillä on myös valtavaa kieliosaamista, jopa 9 eri kieltä. Jotta tiimissä kieliasiat kohtaisivat niin odotamme sinulla olevan englannin kielen lisäksi erinomaista suomen- tai ruotsinkielen osaamista.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme ETL - developer? Jos haluat siirtyä uusien haasteiden pariin ja liittyä mukaan CSITEA:n menestystarinanaan, saatat olla etsimämme henkilö! Ole meihin yhteydessä ja kerro itsestäsi ja IT osaamisestasi täyttämällä hakemuksen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tästä rekrytoinnista vastaa Cimson Rekry. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimsonhp.fi tai puh 040 574 9876.

Tee hakemus