Avoimet työpaikat

Ravintolapäällikkö, trendikkääseen ja moderniin ravintolaan

Hakuaika päättyy 8.12.2019

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Espoo

Työn kuvaus

Hei sinä viinejä ja ruokaa rakastava ravintolamaailman ammattilainen!

Haemme asiakasyrityksellemme trendikästä ja aurinkoista ravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen moderniin ravintolaan Espooseen. 

Olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään, jos olet viinejä ja ruokaa rakastavaa ja haluat intohimoisesti luoda asiakkaille upeita elämyksiä. Odotamme, että olet ravintola-alan ammattilainen ja pursuat mahtavia ideoita. Tulet työssäsi ravintolapäällikkönä yhdessä keittiöpäällikön ja baarimestarin kanssa luomaan ideointi- ja kehittämistiimin ja pääset näin vaikuttamaan niin ruoka- kuin juomavalikoimaan.

Ketä haetaan

Olet ehdottomasti etsimämme henkilö, jos positiivisuutesi ja iloisuutesi tarttuu niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin. Intohimonasi ja tavoitteenasi ovat tyytyväiset asiakkaat aina ja joka tilanteessa, myös kiireen keskellä. Ravintolapäällikkönä tulet vastaamaan erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi myös tiimistäsi. Liputat me - hengen puolesta, sekä ohjaat omalla esimerkilläsi tiimisi huipulle asti. Olet luonnollisesti omatoiminen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat ottaa vastuuta ja olet henkilönä joustava. 

Mitä saat?

Saat loistavan tilaisuuden ja mielenkiintoisen työn huipputiimissä modernissa ja trendikkäässä ravintolassa. Työsuhde on kokoaikainen sekä vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Asiakasyrityksemme on vakaavarainen ravintola-alanyritys. He ovat keskittyneet useampaan modernin ravintolapalveluiden lisäksi myös catering palveluihin. 

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme ravintola-alan huipputyyppi, joka aidosti halua luoda asiakkaille upeita elämyksiä? Jos tunnistat itsesi ja haluat liittyä mukaan viinejä ja ruokaa rakastavaan tiimiin, niin tee hakemus. Kerro meille mikä tekee juuri sinusta aina yhtä hymyilevän ravintola-alan ammattilaisen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus