Avoimet työpaikat

Ura- ja työhönvalmentaja

Hakuaika päättyy 3.7.2022

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työaika:
Toimistotyöaika, kokoaikainen
Sijainti:
Hämeenlinna

Työn kuvaus

Etsimme valmentajaa Cimson Koulutuspalveluihin Kanta-Hämeen alueelle.

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen valmennusalan yritys, joka tarjoaa urasuunnitteluun, työnhakuun, yrittäjyyteen ja ammatillisen kuntoutukseen liittyviä palveluja. Toimimme kuuden alueellisen toimiston kautta, joten pystymme tarjoamaan asiakkaille palvelua, jossa näkyy paikallisen elinkeinorakenteen, työelämän ja yrityskentän tuntemus.

Haemme nyt Kanta-Hämeen alueelle valmentajaa yksilö- ja ryhmävalmennuksiin. Valmentajana olet asiakkaan tuki ja turva muutoksen paikalla. Autat asiakkaita löytämään osaamistaan ja tuomaan sitä näkyväksi. Tuet asiakkaita oman polun löytämisessä ja tavoitteiden asettamisessa sekä tsemppaat ottamaan askelia kohti tavoitteita. Kontaktoit työnantajia ja oppilaitoksia, jotta asiakkaiden tilanteeseen löytyisi hyvä ratkaisu.

Tehtävään vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalta toivomme vähintään vuoden työkokemusta ohjausalan työtehtävistä. (Esim. TE-hallinnon palveluista, työpajaohjaajan työstä, ohjauksesta ammatillisessa kuntoutuksessa tai rekrytointi- ja henkilöstövuokrauksesta.) Eduksi katsomme opinto-ohjaajan tai ammatillisen ohjaajan pätevyyden sekä ohjaustyökokemuksen nuorten parissa.

Meille on tärkeää olla rohkaiseva työyhteisö, jossa jokainen voi kasvaa ja kehittyä työssään. Iloitsemme yhdessä onnistumisista ja siitä, kun näemme asiakkaiden löytävän suunnan urapolullaan. Haluamme kehittää palveluita pitkäjänteisesti ja toivomme sinulta kehittävää otetta osana työtiimiä.

Cimsonilla teemme työtä, jotta yhä useampi menestyisi työssä, työuran suunnittelussa ja yrittäjyydessä. Tässä meitä siivittävät pitkä kokemus ja tutkimustietoon perustuva ohjausfilosofia. Saat käyttöösi työssä tarvittavat työkalut ja hyödynnät työssä äskettäin uudistettua Redi-verkkovalmennusalustaamme.

Valmentaja ohjaa asiakkaita TE-hallinnon valmennuspalveluissa. Työpiste sijaitsee Hämeenlinnan toimistollamme. Toivomme, että olet valmis liikkumaan tarvittaessa Lahden alueelle.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut:

Anne Suonpää, anne.suonpaa(at)cimson.fi

Hakemukset

Hakemukset alla olevan painikkeen kautta hakujärjestelmään.

 

Tee hakemus